Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Kiedyś się nawet z Arkejem kłóciłem ze to nie prawda ;-) ale chyba ma rację . Użyłem dafalganu tylko raz i rzeczywiście napierdalała mnie wątroba, dostałem nawet małej żółtaczki (!) gałki oczne wyraźnie sie zażółciły, byłem osłabiony i nie miałem apetytu. Dodam, że moja wątroba jest już trochę przećwiczona sterydami.
Kuczyn pisze:
Trzeba się liczyć z konsekwencjami, prawda? Huhuhuh. Zauważyłem, że tutejsi użytkownicy podzielili się na ćpuny i kinderćpuny (to tak poza sprawami kodeiny). Witam was, jestem nowym użytkownikiem, chcę zostać opierdolony z góry. Proszę o tylko parę spoliczkowań. Bawię się kodeiną rok i lubię ciągi. Zaszufladkujecie mnie już do jakiejś kategorii?
elo ćpun na lansie
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: senny_80 »
Przypomnialo mi sie jak kiedys dwa dni pilem EfferalganCodeine. Robilem filtracje,wczesniej musialem tylko czekac,az po kolei kazda tabletka wymusuje. Nastepnego dnia bylo rzyganie i bol brzucha. Trzymalo mnie jakies 4 dni. Byc moze bylo to zatrucie paracetamolem . Po przefiltrowanym A15 tez wiele razy rzygalem,jakies 3 godziny od wypicia. Thiocodin zapamietalem pozytywnie,nie mialem po nim wiekszych problemow i porownujac 2 op. Thio. i 2 op.A15 po filtracji - Thio trzymal o wiele dluzej niz antek,mozliwe ,ze podczas ekstrakcji dosc spora czesc kody pozostaje na filtrze razem z paracetogownem.
Uwaga! Użytkownik senny_80 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
No dobrze, że moje wyniki są nienajgorsze, chociaż gdy lekarz zaczął je czytać to najpierw mówił "ok, ok, ok itd." aż tu nagle "uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ma pan żółtaczkę?" Na co mu odpowiedziałem, że nie, a on mi na to: "że może przebiega bezobjawowo" Nie powiem bo nieźle mnie to stwierdzenie zmartwiło, ale olać to. Niedługo, bo prawdopodobnie już w przyszłym tygodniu przejde się do lekarza rodzinnego z prośbą o skierowanie na ponowne badania krwi. Wtedy się naprawdę okaże czy koda wywarła jakiś wpływ na moją wątrobę ;]

PS: Ciekawe czy kreatyna i HMB wpływają na wynik badań wątrobowych, bo w owym czasie byłem właśnie na cyklu Kreatyna Olimp 1250 + HMB
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
No to teraz dla odmiany na temat. Po jakim czasie od spozycia kapki paracetamolu po ekstrakcji antidolu mozna spokojnie bez wiekszych obaw o watrobe pic? Tzn. jesli np. piatkowym wieczorem wypije napoj powstaly z trzech paczek a w sobote pojde na wodke? Bo nie wiem, moze znow wybiore thiocodin.
Ostatnio zmieniony 25 września 2008 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Trapi mnie podobny problem, tylko że ja tak często robiłem: w piątek koda, a w sobote chlanie, ale też nie ukrywam bo po ciężkim chlaniu przy nacisku to wątroba jakby lekko pobolewała. Często też na kacu zapodawałem kodeine, czego teraz niestety żałuje. Ale jest to zajebisty środek na kaca, po prostu kac od razu znika i jest ok -nawet przy największym ''zdychu" :blush:
Pewnie nie powinno się tak robić, ale z drugiej strony w piątek nie ma nic ciekawego do roboty ;]
Ostatnio zmieniony 25 września 2008 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Często piłem alkohol przed/do/po kodeinie i żadnych negatywnych skutków nie odczuwam, ale badań nie robiłem więc nie wiem w jakim stanie jest moją wątroba.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Nie wprowadzaj w błąd, to że nie czułeś nie znaczy że jest ok.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 3449 / 129 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
On nie wprowadza w błąd, on napisał prawdę właśnie. W błąd by wprowadził jakby napisał że jest ok a nie zaznaczył że nie robił badań.
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
ArkejD, no takby nie patrzeć, wątrobica do wymiany, a wątroba nie jest tania. Oj nie. Chcesz kupić wątrobe? Jakby co to odezwij sie na prv.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
@ArkejD
Mógłbyś napisać, jakie masz obecnie wyniki?

@userd
Z tego co kojarzę, nie miałeś nigdy żadnych grubszych akcji związanych z jedzeniem dużych ilości paracetamolu. Wobec tego, czy Twój przypadek nie potwierdza wątpliwej efektywności ekstrakcji? Szkoda, że nie możemy stwierdzić, dlaczego masz podwyższone te enzymy.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.