Muszę zrobić przerwę ok 8-dniową w celu zbicia tolerancji kodeiny do wartości początkowej czyli ok 14 tabletek. Problem polega na tym że nie jestem w stanie wytrzymać tych ośmiu dni. Rano biorę Lorafen więc do godz. ok 15 tej mam spokój. Próbowałem brac Lorek 2 razy dziennie ale okazało się ze już po dwoch dniach takiego stosowania tolerancja na lorafen rośnie tak barsdzo że zupełnie przestaje działać. Dopiero kilka dni odstawienia Lorafenu powraca jego działanie. I TERAZ PYTANIE : Czy znacie lek który wyraźnie poprawia nastrój, nie wchodzi w tolerancję krzyżową z kodeiną i pozwoliłby przetrwać te osiem dni koszmaru odstawiennego no i jest w miarę łatwo dostępny ? Próbowałem psudoefedrynę : na początku wydawało się że spełniała wszystkie warunki 1. dostępna bez recepty 2. powoduje poprawe nastroju na cały dzień (czyli pozwala przetrwać objawy odstawienne) 3.Nie wchodzi w tolerancje krzyżową z kodeiną...i kiedy już wszystko wydawało się takie piękne okazało się że tolerancja na tą pseudoefegrynę rośnie w takim tempie że już jutro nie miała żadnego działania :(
Pewnie zabrzmi to w chuj okrutnie, nieludzko, sadystycznie...
po prostu zpnij obsrane poślady i odchoruj. Tobie się bez dwóch zdań wydaje że odstawisz kodeinę przerzucając się na inne ścierwo . Mało tego- Ty byś chciał żeby to pykło bez kolejnego wjebania.. Bądź mężczyzną nie mięczakiem.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.