60mg para/kg masy ciala, i to u dzieci, podejrzewam że na pojedyncze 'użycie' 10 tabletek po 30mg kody i 500 para dało by się znieść. Z drugiej strony nie chciałbym się pod tym względem nigdy pomylić...
Hurra, diese Welt geht unter
John pisze: no to kupujcie Efferalgan Codeine, więcej jest w nim kody i nawet taniej wychodzi.
astaroth pisze: Ale Efferalgan jest przecież musujący, a tez zawiera paracetamol. Da się tego (bezpiecznie) uzywać rekreacyjnie?;>
P.S.
Raz mi się zdarzyło ekstrakcję właśnie z Eff. Codeine kiedyś robić ekstrakcję w szkolnym kiblu na długiej przerwie ;P
c0deine pisze: Nic się nie stanie. Tzn, pewnie wchłoniesz te 1-2g paracetamolu, ale trudno się mówi. Zaszkodzić nie zaszkodzi jak masz końskie zdrowie. Nie raz robiłem ekstrakcję z efferalganu codeine, ale należy użyć mało wody.
P.S.
Raz mi się zdarzyło ekstrakcję właśnie z Eff. Codeine kiedyś robić ekstrakcję w szkolnym kiblu na długiej przerwie ;P
No i masz ekstrakt o pysznym owocowym smaku. Nie pamiętam czy grejfrut czy czy pomarańcz.
Dziękować za instrukcję ;)
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.