rano o 10 obudzilem sie z potwornym bolem glowy, dospalem do 13 jeszcze, teraz tez mnie glowa boli, choc troche mniej juz, źle sie czuje, wymiotowalem 2 razy,
to normalne? jest jakis domowy sposob na ograniczenie takich krzywych zjazdów?
Ja też gdy brałem thiocodin (dwa razy i jednocześnie dwa pierwsze razy z kodeiną) następnego dnia czułem się tragicznie. Nie wymiotowałem, ale cały czas miałem na to ochotę, głowa mnie bolała. Cały czas chciało mi się spać, ale obowiązki na to nie pozwalały. Przedawkowanie sulfogwajakolu zdecydowanie nie działa na mnie dobrze.
Już nigdy więcej thiocodinu.
Sposób na ograniczenie: ekstrakcja antidolu. Jest banalna, więc daruj sobie pojebany thiocodin. Szkoda zdrowia.
tabletki zarzucałem tak normalnie, aktualnie ból głowy prawie całkowicie przeszedł, już jest prawie normalnie. no i teraz aż mi się niedobrze robi jak spoglądam na słowo "kodeina" - obrzydzenia dostałem :P ale to raczej dobrze
codeine pisze: Daruj sobie wogólę kodę i inne opiaty jak nie masz jeszcze 18 lat i/lub dobrze poukładane w głowie. Opiaty nie są dla dzieci, lepiej zapal trawkę i piwko wypij.
czasem ludzie maja 40 lat poukladane w glowie, prace, dzieci, dom , samochod.... i wtedy chyba jest gorzej bo sie wjebia i tak naprawde maja co do stracenia=ulozone zycie.
BRAUM pisze:codeine pisze: Daruj sobie wogólę kodę i inne opiaty jak nie masz jeszcze 18 lat i/lub dobrze poukładane w głowie. Opiaty nie są dla dzieci, lepiej zapal trawkę i piwko wypij.
czasem ludzie maja 40 lat poukladane w glowie, prace, dzieci, dom , samochod.... i wtedy chyba jest gorzej bo sie wjebia i tak naprawde maja co do stracenia=ulozone zycie.
ODWOLUJE!!!!ODWOLUJE!!!!Dzisiaj uswiadomilem sobie ze NIGDY MI SIE NIE ZNUDZA!!!!! :-D :-D :-D
Życie jest dziełem sztuki
Wskazania
Bóle różnego pochodzenia: ból głowy; bóle zębów, po ekstrakcji; bóle kostno-stawowe, także pourazowe; bóle pourazowe tkanek miękkich; bóle miesiączkowe; bóle w przebiegu choroby nowotworowej
czyli jeżeli boli cię,że ostatnia ekstrakcja nie wyszła wówczas wal antidol 20 ! ;-)
cmi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.