Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 45 / 3 / 0
Jak bardzo trzeba wejść w krąg wtajemnicznia bymieć możliwość zakupu tych autorskich nasionek?
400 g suchego zbioru z rośliny jest szansa uzyskac?
  • 2717 / 516 / 0
Zamów sobie Passion #1 od Dutch Passion i przy dobrych warunkach, treningu etc. możesz tyle uzyskać, aczkolwiek krzak będzie bardziej przypominał drzewo aniżeli rośline, tak jak to @jezus_chytrus napisał.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 12838 / 2503 / 0
Jasne, że są pestki nadal do kupienia i to w dobrej cenie. Plon z dorodnego krzaka może być bardzo pokaźny i ustawić właściciela na 2 lata codziennego palenia (choć nie ma opcji, by odpuścić uprawę, jeśli w poprzednim roku się udało :)).
Trzeba tylko pamiętać, by zabrać się za to posiadając podstawową wiedzę o uprawie tej rośliny. Pomocy szukać można w dziale Uprawa konopie-outdoor.html.
  • 107 / 22 / 0
Głupio trochę politykować na forum, ale jeśli ktoś jest pełnoletni to w najbliższych wyborach polecam głos na Konfederację albo Razem(co kto woli)
Partie te mają w swoich programach legalizację marihuany, jeden głos podobno nic nie zmienia ale razem możemy dołożyć do tego swoją cegiełkę.
  • 2302 / 399 / 0
Podeślij link do źródeł , że mają taki program
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 567 / 51 / 0
pewnie szybciej wyjdzie gta 6 niz nasz kraj zalegalizuje lub chociaz zdepenalizuje
THC :liść:
  • 45 / 3 / 0
To lewica podobno zapisala cos sobie o legalizaji. tak glosi strona https://www.cannabisnews.pl/ktora-parti ... bory-2019/ Nie wiesz czy wolno wstawiac adresy stron innych niz hyperreal ale zle to wyglada i ja na lewice nie chce glosowac.
"Lewica (SLD + Wiosna + Razem)
To właściwie jedyna formacja, co do której można być pewnym, że chcą nie tylko depenalizacji, ale i pełnej legalizacji posiadania niewielkich ilości marihuany na własny użytek (a także przypuszczalnie innych substancji psychoaktywnych). "
Konfederacja nie tyle ma zapisy ile pare osob jest za legalizacja.

Co do nasion @Jezus Chytrus @UltraViolence dzikoweczka chlopaki za rady, moze kieys zaskrobie sobie na tyle ze bede wiedzial do kogo sie usmiecnac. z pomocnych rzeczy skorzysta.
  • 2717 / 516 / 0
Dajcie spokój, to nie jest temat o nadchodzących wyborach, a tym bardziej o polityce, piszcie we właściwym.

Każdy ma swój rozum i powinien sam zdecydować na kogo chce zagłosować, natomiast my dajmy sobie spokój z tą dyskusją, rozmowy o polityce i religii zawsze kończą się niepotrzebnymi kłótniami. A jeśli już koniecznie ktoś musi głosić wyższość swoich poglądów nad innymi niech przejdzie do innego tematu.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 12838 / 2503 / 0
@marcinek123
Nie musisz się do nikogo uśmiechać o pestki : ) Są normalnie do kupienia - w cenie ok 75 zł za 3 sztuki - moim zdaniem warto zainwestować, bo proste w obsłudze i plon bardzo dobry (ilościowo i jakościowo). Taka klasyczna i "uniwersalna" Indica. Jeśli paliłeś zioło w pierwszej dekadzie stulecia, to nie mogłeś nie natrafić przynajmniej raz na Passion'a. Takie jasne, zbite i gąbczaste boby.
  • 2717 / 516 / 0
To chyba zależy od genów jakie akurat się trafią, u mnie Passiony z reguły były ciemniejszymi, mocno zbitymi bobami. Niektóre nawet barwiły na fioletowo.

Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.