Chodź, są też dzikie wkrętki, zwłaszcza na zewnątrz.
13 marca 2025visitorQ pisze: cbd jest dobre na odstawke ziola. Najlepiej full spectrum wiadomo ale izolat tez jest dobry.
Ostatnie 3 miesiace palilem hasz, ten bialo zolty, miekki pollen. schodzilo mi 6g tygodniowo Wapowanie haszu nie daje dobrych efektow, probowalem na rozne sposoby. Najlepiej dzialalo na mnie zmieszanie haszu z tytoniem i palenie z bongo. Niestety bardzo uzaleznia takie cos, w nocy wstawalem zeby bucha zlapac. Teraz przerwa bo takie palenie to juz jak alkoholizm
Wydrapanie wykałaczka nie jest skuteczne, została chemia.
Czy wódka rozpuści ją i oczyści? Czy coś bardziej inwazyjnego?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
wyjebaj i kup nowy - wyjdzie taniej trust me bro
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
27 marca 2025Czoug pisze: jprdl nie odpierdalaj cebuli przecież one max 5-10zl kosztują![]()
wyjebaj i kup nowy - wyjdzie taniej trust me bro
27 marca 2025motocyklista pisze: Ja napisze jeszcze inaczej, kup se metalowy, ale tego wydrap xD
Wgl wiem ze to noobquestion ale metalowe rzynadlo nie zakleja sie tak agresywnie?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.