11 marca 2026nCuX pisze: @Kochanek heleny Dzięki ziom uratowałeś mi dupę tym niusem.
Jack Haze jest warty tych pieniędzy :)
https://budcare.pl/baza-odmian/?jsf=jet ... alanie:282
W aptece zdrowit. Kiedyś doliczali sobie chyba 50 zł za pudełko? :D A dziś zapłaciłem 17. I dodatkowo mogłem nie brać tego gówna, a co ważniejsze dostałem temat zamknięty w oryginalnym opakowaniu. Co to za debil wymyślił, że musi być przesypywany w aptece, to nie mam pytań...
Smak, wygląd, zapach 10/10 na pewno. Działanie raczej też:) energetyczny lekki high, mocno euforyczny na początku. Wydawał mi się bardzo lekki jednocześnie, choć próbowałem na razie tylko na silce z przedtreningowka.
Minimalnie taniej niż Humble warrior Subropion, którego bralem ostatnio.
Ja ostatnio kupiłam Powder Donuts - też bardzo spoko, klepie, ale nie tak agresywnie.
2 miesiące nie używałem THC, już czuje jak mnie starga
Zielsko jest jaśniejsze niż Sourdough i lżej pachnie. Boby bardzo twarde, zbite. 0.05 g z waporyzera trzymało mnie ładnych kilka godzin.
Bardzo dobry temacik i nie przymulający. W sumie jak wziąłem parę machów to naszło mnie na łażenie i wg telefonu przez cały dzień zrobiłem 13 km z buta :).
Btw w aptece w centrum Łodzi nie zapłaciłem nic za przepakowanie do innego pudełka, ale doliczyła mi bodajże 17 zł za dwa plastikowe wieśniackie pojemniczki ;). Biorąc pod uwage ogólną cenę stuffu w granicach 40 PLN/g to jakoś to zniosę :)
W tym tygodniu będe ogarniał właśnie aurorke ciekawe po ile u mnie lata A29 dotychczas nie było nawet blisko.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.