Zobaczymy jak wypadnie odmiana BLUEBERRY od S-LAB'u
17 lutego 2023aurora20 pisze:Ja 2 rzuty temu miałem dość suchy. Teraz dostałem 20g aurory już w nowym opakowaniu (aurora20 czerwony pasek na pudełku w miejsce pomarańczowego) ale to cały czas stary strain (LA Confidental)- bo nowe podobno od kwietnia wprowadzają na rynek. Ten nowy rzut mam jakościowo o wiele lepszy, zdecydowanie nie przesuszony. Ty w jakim kolorze nabyłeś te aurory (głownie chodzi mi o a20)?17 lutego 2023visitorQ pisze: Obie Aurory które ostatnio miałem były przesuszone, być może z tego wynika słabsza faza. Czekam na nowe odmiany i mam nadzieję, że już będą lepsze.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Oficjalnie wiadomo, że pojawiło się Blueberry i pewnie zepchnie Aurorę w cień, bo to mega odmiana.
A aurory nowy rzut jest lepszy bo sam go dzisiaj paliłem;) Tzn aurorę w nowej wersji opakowania (wciąż LA Confidental)
A co konkretnie słabo wypadło z S-LABu? Pytam z ciekawości bo jak wejdzie ich blueberry to na pewno spróbuję i trzymam kciuki za jakość prima sort.
@Pingwino tak już jest, czasem jak właśnie jesteś np zmęczony/niewyspany (czy milion innych wypadkowych) to organizm nawet zioła nie przemieli jak trzeba a wina wcale nie w materiale a już na pewno nie w aptecznej aurorze;)
Blueberry już w aptekach jest, jednak mi w klinice dali info, że jeszcze nie wypisują recek na ten susz. Pewnie stare sorty muszą zejść.
S-lab ma chujowe opakowania.
Ja dostałem od nich pink kusha blisko końca terminu ważności i jest mega przesuszony. W moim odczuciu to jest taka Aurora 20 bieda edyszyn.
Szkoda, że się Mango nie trafiło, bo podobno lepsze.
The body or a conscious mind'
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.