Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 480 / 73 / 0
Jaki terpen mogę dodać do Auror 22, żeby przybliżyć go do euforycznego stanu jak po red no. 2? Znalazłem, ze beta-pinen by się dobrze nadawał.
  • 805 / 142 / 0
A20 miałem z pomarańczowym opakowanie, może te nowsze serie są już lepsze nie wiem. Ogólnie chodzi mi o wszystkie odmiany tej medycznej, do wapowania powinny być bardziej wilgotne. W takiej suchej postaci to jest lepsze do lufki/jointa, a nie do vaporizera. Brakuje mi też jakichś kropel/olejków z THC bo ten susz mnie już męczy.
  • 920 / 163 / 0
@visitorQjest dostępny ekstrakt do waporyzacji z e pena lub olejki doustne
  • 2039 / 336 / 0
Coś w tym jest. Ja ostatnio sobie konsumuję głównie spalaniem (lufka) a Mighty leży w szufladzie właśnie po nie do końca satysfakcjonującym wapowaniu aurory 20 z któregoś tam rzutu. Miałem wrażenie, że ABV pozostawało zbyt jasne @visitorQ Wcześniej było optymalnie, więc pewnie też miałem wtedy przesuszony rzut i słabo wapowało. Teraz chyba już zrozumiałem dlaczego, już myślałem że z moim Mighty coś się stało;/
Zobaczymy jak wypadnie odmiana BLUEBERRY od S-LAB'u
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 4418 / 707 / 2117
17 lutego 2023aurora20 pisze:
17 lutego 2023visitorQ pisze:
Obie Aurory które ostatnio miałem były przesuszone, być może z tego wynika słabsza faza. Czekam na nowe odmiany i mam nadzieję, że już będą lepsze.
Ja 2 rzuty temu miałem dość suchy. Teraz dostałem 20g aurory już w nowym opakowaniu (aurora20 czerwony pasek na pudełku w miejsce pomarańczowego) ale to cały czas stary strain (LA Confidental)- bo nowe podobno od kwietnia wprowadzają na rynek. Ten nowy rzut mam jakościowo o wiele lepszy, zdecydowanie nie przesuszony. Ty w jakim kolorze nabyłeś te aurory (głownie chodzi mi o a20)?
Kto się wypowiadał, że ten nowy rzut ma być lepszy? Apteka, aptekarka, czy jakieś informacje wzięte z internetu? Bo to bardzo ważne i fajnie, aby było poparte odpowiednimi faktami, niż tylko wypocinami aptekarki, która coś tam usłyszała.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2039 / 336 / 0
Aurora mi tam pasuje, w sumie nie ma dla mnie różnicy czy fakrycznie inny strain a info jest niepoparte.
Oficjalnie wiadomo, że pojawiło się Blueberry i pewnie zepchnie Aurorę w cień, bo to mega odmiana.
A aurory nowy rzut jest lepszy bo sam go dzisiaj paliłem;) Tzn aurorę w nowej wersji opakowania (wciąż LA Confidental)
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 45 / 12 / 0
Aurora zawsze była fajna, niezależnie od odmiany. Jakościowo zdecydowanie przewyższały slaby i skandalicznej jakości slab i tilray. Standaryzacja produktów konopnych w polsce to żenada
  • 480 / 73 / 0
A na mnie już dobrze działa aurora 22 :) @lysy666 miałeś rację, taki po prostu dzień wpłynął na odbiór ziolka. Ciekawe zjawisko, ta sama aurora 22 w jeden dzień ledwo co ja czułem po dwóch nabiciach spalonych w ciągu godziny, a innego dnia 1/3 robi robotę.
  • 2039 / 336 / 0
@biel jest rozbieżność jakościowa, sam się przekonałem jak raz wyjątkowo wziąłem 5g canopy growth indica 20% na sprawdzenie. Dobrze, że dr zasugerował że pacjenci tego nie chwalą i żebym wziął 5 nie 10 posłuchałem i nie żałowałem. Topy przy takiej aurorze to wyglądały jak od sebastiana faza też nie ten poziom co a20.
A co konkretnie słabo wypadło z S-LABu? Pytam z ciekawości bo jak wejdzie ich blueberry to na pewno spróbuję i trzymam kciuki za jakość prima sort.
@Pingwino tak już jest, czasem jak właśnie jesteś np zmęczony/niewyspany (czy milion innych wypadkowych) to organizm nawet zioła nie przemieli jak trzeba a wina wcale nie w materiale a już na pewno nie w aptecznej aurorze;)
  • 605 / 156 / 0
@aurora20
Blueberry już w aptekach jest, jednak mi w klinice dali info, że jeszcze nie wypisują recek na ten susz. Pewnie stare sorty muszą zejść.

S-lab ma chujowe opakowania.
Ja dostałem od nich pink kusha blisko końca terminu ważności i jest mega przesuszony. W moim odczuciu to jest taka Aurora 20 bieda edyszyn.
Szkoda, że się Mango nie trafiło, bo podobno lepsze.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.