W ogóle lolki to wymysł przestarzały i nieekonomiczny. Ani lepszy smak, ani działanie... właściwie nie wiem, co przemawia na ich korzyść. Chyba tylko ewentualny brak innych narzędzi.
A czy to etyczne być tym, który poznaje kogoś z działaniem trawy... nie nam oceniać. Każdy ma swój rozum. Gdyby chodziło o wprowadzenie kogoś w opiaty, to byłbym już innego zdania.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Szczególnie jak kupimy sobie ``bongoska``.Taki mini bongo to ja miałem, wchodziło do kieszeni kurtki zimowej.Miało tak mnie więcej 10 - 15 cm wysokości, ale i tak spoko chmury z niego szlo bo miał spory cybuch.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
24 kwietnia 2019Ankaaa pisze: moze lepiej, zeby miala bad tripa, moze zrozumie, ze sa jeszcze inne sposoby na zycie i ludzie, ktorzy do uzywek nie namawiaja![]()
Jeśli jwdnak nie... będzie wstrzykiwać marihłanem na dworcu centralnym , w miedzy czasie oddawać swoje cenne , zadbane ciało jakiemuś gienkowi ze skierniewic , ktory napierdolony wlasnie sie obudzil i wychwycił mętnym wzrokiem ofiarę...
Ciekawe co sie stanie jak skmini , ze oprocz tego korzystam jeszcze z 6 innych substancji haha
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.