Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
696
63%
haszysz
405
37%

Liczba głosów: 1101

ODPOWIEDZ
  • 762 / 32 / 0
dekadan taaa.

pizda po haszu może być taka sama jak po zielsku, również trafiałem haszowe sativy. po prostu hak częściej jest robiony z mocnej indyjki, bo wychodzi ekonomiczniej niż robienie normalnego, dobrego haszu. metody zwiększenia objętości grudy są często praktykowane.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2009 przez Magicien, łącznie zmieniany 1 raz.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BaDTrip »
dla mnie to jedno i to samo...czasami hasz mnie mocniej kopie a czasami zielsko to zalezy od jakosci... co do cen to u mnie hasz 30zl a maria 35...jak sie palic chce to sie da to 35:P przez chyba miesiac ostatnio same kostki byly a teraz ani tego ani tego i trzeba jezdzic kawalek za miasto po palenie:D
Uwaga! Użytkownik BaDTrip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: thybbuk »
[quote="RaulDakeMk"]
pizda po haszu jest zdecydowanie bardziej ukurwiajaca, mysle ze kazdy milosnik dobrej indyczki zasmakowal by kostki (bynajmniej z mojego miasta) , jak kto lubi ]

sprawdź w słowniku co to znaczy "bynajmniej", olśnienie gwarantowane
Uwaga! Użytkownik thybbuk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 1 / 0
RaulDakeMk pisze:
ja osobiscie za kazdym razem mowie ze wole trawe
Nie tylko semantycznego olśnienia potrzebujesz, w takim razie.
I Wy wszyscy o podobnych gustach, kurwa!!! :-P
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 467 / 4 / 0
ja na majorce kupilem haszyk za 24e palilismy my go we 2-3 osoby 5 dni~ kozak w huj ale drogo ziolo dawali po 1g/10e.inni kolesie dali 25 e za 3 g i byla hujnia lepiej placic wiecej i miec ok haszyk ;-)
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: matukin »
Jak to palić ?
Fifka z pewnego powodu odpada. Wszelkie mieszanki zawijane w papierki tym bardziej (profanacja jakich mało!). Jedyny dziwaczny sposób jaki znam to przebić szpilką tekturową podkładkę do piwa, na koniec szpilki nabić grudę, podpalić, nałożyć na szklankę, czekać aż ta się wypełni aromatycznym dymem, uchylić podkładkę i delikatnie wszystko wessać, powtórzyć itd.
Byłbym wdzięczny za porady lub jakiś konkretny link.
PS - cieszcie się bracia i siostry że mamy w naszym kraju to co mamy. Przez pięć lat mieszkałem w miejscu gdzie gram kosztował $50...
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2009 przez matukin, łącznie zmieniany 1 raz.
Samoświadomość - świadomość siebie, zdawanie sobie sprawy z doświadczanych aktualnie doznań, emocji, potrzeb, myśli, swoich możliwości, czy ograniczeń, autokoncentracja uwagi.
  • 282 / 1 / 0
Kurwa, no weź po prostu do ręki i zapalniczkę, w którym miejscu nie możesz sobie poradzić?
W dłoń po prostu, w palce, i po kawałku.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
etam. Idzie sam hasz palić na chama z lufy.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: matukin »
PolitykEkstazy - szkoda mi palców i haszyszu.

Elwis - wiem, że idzie, ale szukam alternatywnych sposobów.
Samoświadomość - świadomość siebie, zdawanie sobie sprawy z doświadczanych aktualnie doznań, emocji, potrzeb, myśli, swoich możliwości, czy ograniczeń, autokoncentracja uwagi.
  • 282 / 1 / 0
Jak napisałeś o tej szpilce to myślałem, że Tobie chodzi o sposób kruszenia.
Palenie - tak samo, jak Mary, acz w innych proporcjach (hasz wymaga wkruchy, może być pod postacią Mary).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.