Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 473 / 29 / 0
A ja ci powiem tak człowieku odwal się od moderatora ponieważ pleśn ginie przy temperaturze 180° a nawet przy niższej temperaturze więc nawet jak masz trawke spleśniała to przy paleniu ta pleśni ginie pozdro DelicSajko zdrowia :))
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 55 / 0
@Nerwuseq i mowisz, ze wszystko co wciagasz z lufki, splifa itp. przechodzi przez zar i sie spala? ciekawe, ale nieprawdziwe.

stwierdzasz jednoczesnie, ze toksyny, ktore ona wytworzyla w palonym materiale sa zobojetniane przez obrobke termiczna, ktorej nawet w calosci nie podlegaja.

cos jeszcze madrego do powiedzenia?
Uwaga! Użytkownik 4002 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 55 / 0
@Nerwuseq sam sie lepiej zastanow. i "idiota" popraw - odmienia sie.

"soap taste weed"
umiem czytac ze zrozumieniem i znam podstawy chemii z gimnazjum xD
Uwaga! Użytkownik 4002 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 473 / 29 / 0
No spoko nie masz do czego się przyczepić więc przy czepiasz się do jakiegoś błędu z jedną literka A chodzi tutaj tylko o to że niepotrzebnie przyczepiłeś się do tego moderatora zamiast normalnie popisać jak człowiek z człowiekiem na spokojnie
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12840 / 2504 / 0
06 lutego 2021DelicSajko pisze:
...zawsze przed snem myślę o jakichś scenkach, historiach...
A już myślałem, że tylko ja jestem tak je**nięty xD
Po ziole te historie są szczególnie zawiłe, drobiazgowo obmyślone i szybciej się kończą, bo zasypiam. Mnie to nie niepokoi w ogóle - wyobraźnia to "cenna" umiejętność.
U mnie po słoikach jest jeszcze kupa jarania - z 2 minionych lat i 5 odmian (a właściwie to 6, ale szóstej zostało może 1 g). Oczywiście planuję jak najbardziej sezon 2021.

A z tym paleniem pleśni to osobiście bym uważał : )
  • 3276 / 933 / 5
Ja się nie niepokoję, po prostu to jaranie tak na mnie działa, że ten moment kiedy jawa miesza się ze snem jest nadal bardzo świadomy.
A jaranie z uprawy się skończyło, bo sprzedałem większość %-D żałuję, bo Lemon Skunk był pyszny i działał idealnie.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 473 / 29 / 0
%-D I tutaj masz odpowiedź po prostu brakuje ci tej odmiany. I wcale się nie dziwię jest bardzo dobra :). Z jednej strony żałujesz że sprzedałeś ale prawdę mówiąc pomogłeś tym ludziom i według tych ludzi zostałeś ich lekarzem :liść:
  • 371 / 55 / 0
06 lutego 2021Nerwuseq pisze:
No spoko nie masz do czego się przyczepić więc przy czepiasz się do jakiegoś błędu z jedną literka A chodzi tutaj tylko o to że niepotrzebnie przyczepiłeś się do tego moderatora zamiast normalnie popisać jak człowiek z człowiekiem na spokojnie
nie do bledu, a kultury osobistej. ogarnij temat, a potem pouczaj innych.

chcesz to pal/wapuj pleche - zdrowe fhuj, bo sie k#$%^ spala :D i w ogole nie oddzialywuje na organizm ludzki, wogole!

a to przepraszam jak sie przyczepilem - musialem nie zauwazyc
  • 853 / 263 / 0
06 lutego 2021jezus_chytrus pisze:
06 lutego 2021DelicSajko pisze:
...zawsze przed snem myślę o jakichś scenkach, historiach...
A już myślałem, że tylko ja jestem tak je**nięty xD
Zbaczając lekko od tematu zioła, to jest dla mnie najlepsza metoda na zasypianie. Najpierw uspokoić oddech i już samo to sprawia że człowiek odpływa a potem jakieś scenki sobie w głowie wyobrażać i Morfeusz nas w swoje ramiona zabiera.
Ale po paleniu to nawet nie wiem kiedy zasypiam, często jeszcze mam tak że robię coś w łóżku na telefonie i budze sie rano z komórką w łapie albo przy głowie i jakąś stroną odpaloną.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 90 / 17 / 0
Nawozy nijak się mają do smaku i "fazy" pod warunkiem że w ostatnich 2 tygodniach będziemy podlewać nasze maleństwa zwykłą wodą. Następnie wystarczy suszenie i prawidłowy curring albo tzw. WC dla ambitnych (water curring, więcej możecie przeczytać tutaj https://www.wiki.haszysz.com/index.php/ ... _w_wodzie ). Przypomniało mi się aż "Daiquiri Lime", polecam. :mniam:
P.S Proszę Was, nie kłóćcie się , peace :liść:
Pewnego razu Bóg stworzył Niebo i Ziemię...:heart:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.