To zależy tylko od s&s. Sorry, ale nie mogłem. To coś jak "złe LSD", które wywołuje bad tripy... :nuts: :nuts: :nuts:
bad tripy powoduje odmiana: chemia tudziez chemol
mam nadzieje,ze ironizujesz ,bo inaczejto wykazujesz sie wiedza jak autor tematu...
Z całym szacunkiem.
peace
ITheWitchfinder pisze::wall:bad tripy powoduje odmiana: chemia tudziez chemol
mam nadzieje,ze ironizujesz
Lęk przy paleniu chujowego zielska jest normalny, skoro czuję, że to gówno upośledza moją pamięć, nie wiem co zrobiłem przed chwilą i tracę kontakt myślowy z rzeczywistoscią, a do tego nie mogę się ruszyć, gdyż to uniemożliwia raczej normalne funkcjonowanie w społeczeństwie i niedojrzały jest właśnie ten, który takie objawy bagatelizuje, chyba, że po prostu wypowiada się a palił ze 2-3 razy jakieś lajtowe ziółko (też myślałem jakieś 7 lat temu, że bad tripy po mj nie istnieją - ale do czasu). Ci z którymi paliłem, podzielają moje zdanie, bo zwykle nie byłem sam i oni też byli zmasakrowani wtedy gdy i ja byłem, innym razem było zajebiscie i też wszyscy się czuli zajebiście, jakoś nigdy nie miałem tak, że ktoś z kim paliłem czuł się lepiej albo gorzej niż ja. Nie wciskajcie mi też, że miałem zły s&s, bo już coś na ten temat wspomniałem, tylko trzeba było czytać dokładnie mojego pierwszego posta.
Gleba pisze:Która odmiana (...) Indica, Sativa czy Skunk?
jakieś pseudomądrości
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.