Ja można powiedzieć mam podobnie z tym , że nie uważam tego za problem , ty skoro zaczynasz z marihuaną zapewne się "przejarałeś" u mnie zamulator to stan w którym odcinam się od rzeczywistości głowa w chmura w głowie , zaczynam wtedy rozmyślać nad wszystkim , różne wkręty sobie układam nie będę pisał jakie bo zazwyczaj u każdego są one osobiste.
marihuana to psychodelik w zbyt nadmiernej dawce powoduje za duży stoned i brak ogarnięcia rzeczywistości , tobie to nie przypadło do gustu
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Don't nobody know my troubles but God
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
ukulaj jointa z polowki i po zjaraniu zjedz snickersa
jaranie działa w ten sposób, że odkrywa nasze schowane na co dzień zachowania /myśli czy cechy charakteru. Myślę że w tym jest problem, a jak to mówią z problemami trzeba walczyć a nie unikać, więc po jakimś czasie dzięki terapii jointowej możesz zmienić się na lepsze w różnych kwestiach, bardzo szeroko...
albo po prostu jak zjarasz za dużo cie zmula zwyczajnie i powinieneś jarać mało i ewentualnie po trochu. Lepiej spać i trzymać się piramidy pokarmowej ;P
Palę od jakichś 3 lat. Przez pierwsze 2 lata paliłem 2 razy w tygodniu, w 3 roku zamiast po paleniu czuć się fajnie zacząłem czuć się gorzej, niezależnie od sytuacji (impreza, samemu, pijany, bez alkoholu, zmęczony, wypoczęty, itd).
Zawsze mnie zmula, nie poprawia mi się wcale humor. Długie przerwy nic nie pomagają, zmiana gatunku trawy na inny też nie.
Co mogę zrobić, czy już nigdy nie będę mógł palić? :(
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.