Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 276 / 2 / 0
...i przy okazji dżdżowniczkę która nie stanie
  • 4024 / 375 / 953
zioloziolo pisze:
jebac odwage, jak wyjasnisz to, ze pijany koles ogarnia dziewczyne, ktora na codzien by mu sie nie spodobala?
Alkohol ogranicza krytycyzm. Stąd też zresztą i wspomniane klocki.
  • 1179 / 9 / 0
Skipper pisze:
...i przy okazji dżdżowniczkę która nie stanie
Chyba Ty ;-)
  • 211 / 1 / 0
Polecam suplementy oparte na kwasie D - Asparaginowym (DAA). Na sporą część osób związek działa praktycznie od pierwszej dawki. Inni musza używać kilka dni, żeby produkt się rozkręcił. Odsyłam do jakiegokolwiek sportowego forum - sporo pozytywnych opinii. Mocno odczuwalny wzrost libido.
Unikać produktów Megabol i Activlab - najtańsze, ale też najsłabsze DAA na rynku (naprawdę sporo ludzi narzeka, szczególnie na Megabol).
Dawka dobowa to ok. 3 gr

Z wcześniej proponowanych - GBL w rozsądnej dawce.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2011 przez Rubens De Falco, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 276 / 2 / 0
od 3 dni jem daa - na razie zero efektów, planuje dołączyć jeszcze biosterol
  • 211 / 1 / 0
Z jakiej firmy masz DAA? NA mnie działało wyraźnie. Biosterol to lipa jak cały megabol.
  • 21 / / 0
a ja sie tak spytam... ile wy macie lat , ze potrzebujecie wspomagaczy zeby chciec sie bzykac ?! mi tam sie chce prawie zawsze i wszedzie hehehe:D
  • 3127 / 27 / 0
Po ukończeniu gimnazjum Ci przejdzie.
High, how are you?
  • 3490 / 57 / 0
Mi nie przeszło. To dlatego, że jestem w trakcie robienia liceum?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 211 / 1 / 0
cube_ pisze:
a ja sie tak spytam... ile wy macie lat , ze potrzebujecie wspomagaczy zeby chciec sie bzykac ?! mi tam sie chce prawie zawsze i wszedzie hehehe:D
DAA jako suplement ma zastosowanie w sporcie, szczególnie w sportach siłowych. Jako suplement brany solo - raczej rozczarowuje (poza podkręceniem libido niewiele oferuje mimo sporych nadziei wcześniej z nim wiązanych). Sprawdza się jako element "odbloku" po stosowaniu SAA. Po kuracji sterydowej wielu osobom "nie chce się prawie zawsze i wszędzie". Kolega pisał, że ma obniżone libido (powodów może być wiele) i pytał o środki mogące pomóc. W czym problem?
kurwik pisze:
Mi nie przeszło. To dlatego, że jestem w trakcie robienia liceum?
Oczywiście, że dlatego. ;)
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2011 przez Rubens De Falco, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.