Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 20 / 4 / 0
No okej, masz rację, mój błąd.
Pieczenie w nosie podczas sniffa dość mocne, spływ gorzki i niemal natychmiastowy, nie wjeżdża na serducho, minimalny spid, bardziej chce się posiedzieć i posłuchać muzyki.
Zdjęcie dla pełniejszego podglądu.
[ external image ]
  • 17 / 1 / 0
„Kryształ” z ulicy. Wygląda jak jakaś skała, minerał. Kolor brązowo-różowy z białymi fragmentami. Suche, trudno złamać, kilka dużych kamieni, trochę pokruszonego. Z zapachem mam problem przez nadwrażliwość sensoryczną, na początku aż zbierało na wymioty, ale z czasem coraz mniej mi przeszkadzał. Ciężko określić ale powiedziałabym że słodko-chemiczny, jakby chlory zalać tanimi waniliowymi perfumami.

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

Sniff nie robi nic oprócz bólu i betonu w nosie. Brałam tylko P.o., za każdym razem ok. 300mg. Pierwsza dawka nie zrobiła mi nic. Kolejne dwie przyniosły lepszy humor i pluszowość, ale zero spida. Rozlewające, kanapowe, W końcu po którejś dawce ruszyło - euforia, zadowolenie, muzyka płynęła przeze mnie, a nogi się rwały do tańca. Nadal jednak to była przewaga sero nad dopaminą.

Ogółem zjadłam tego 8g w łącznie 3 dni.

Co dla mnie dziwne:
•cały czas czułam przyjemne ciepło w ciele, a zwykle np. po 3cmc jest mi bardzo zimno.
•nie chciało się aż tak bardzo palić fajek
• na początku, ktory trwał dość długo, czułam spory, nieprzyjemny bodyload (nudności, zawroty głowy, ciężki oddech). Podobnie na zejściu, a do tego mocno wjechało na serce.
• przez cały czas utrzymywały się problemy z widzeniem plus omamy i wzrokowe i czuciowe.

scalono /lady

/ Poproszę o scalenie z poprzednim /

Lecę z tym dalej i teraz jest jakiś kosmos. Poziom ujebania max 🤯 nic nie widzę, ale może jest tak zajebiście. Teraz dopiero wiem co to nieogar. I dojebana dopamina wyszła na pierwszy plan, sero cały czas goni.

A i przypomniałam sobie że kiedyś kupiłam coś co miało niby być na sto pro mefem, z certyfikatem czy tam badaniem. I to pachniało identycznie! Ale też pamiętam że było jakoś tak leniwie i w sumie nic szczególnie fajnego nie poczułam. Tu dopiero skumulowana dawka wystrzeliła. Jest szansa że to mefka?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.