Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 65 / 1 / 0
Po akodynie 16 calowy monitor i słuchawki zamieniają pokój w salę kinową. Syntetyczne kanna też całkiem umilają seanse.
I Know What’s Good, I Know What’s Fine
I Know What Makes Me Feel Just Right
Don’t Wanna Have An Endless Fight

Jebać Duracell %-D
  • 2115 / 625 / 0
Ktoś wspominał (na jednej z pierwszych stron tematu) o kombinacji 25i + "Samsara"... Jak najbardziej polecam. Tak samo jest z "Baraką". Genialne połączenie.

Po DXM nie umiem skupić się na filmach, wolę swoje "wewnętrzne" projekcje. %-D
mj to chyba taki klasyczny wybór. Nie dość, że jest po prostu milej, to można jeszcze porozkminiać sobie nad fabułą. :)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 199 / 4 / 0
Siema, ostatnio calkiem przypadkiem po miksie 25c nbome i doca trafiłem do kina na film "Lucy". Nie potrafie opisac słowami tego co tam przezylem ale bylo to chyba najpiekniejsze 90 minut w moim zyciu. Tematyka filmu + montaż + tempo akcji + muzyka dała mieszanke wybuchowa. Przy 50%(polowa filmu) bylem tak przeorany doznaniami, ze mialem mowic kumplowi, ze juz nie dam rady ;d

A wy co tam, chodzicie po sajko do kina? Jesli tak to jakie filmy polecacie?
  • 211 / 1 / 0
Kilka lat temu wybrałem się z dwoma kumplami na Kill Bill vol 1 po solidnej dawce łysic. Gdy weszły z pełna mocą ja i jeden kumpel musieliśmy opuścić kino. Po prostu czułem, że ten film mieli mi głowę, sceny przemocy były nieprzyjemne i bolesne. Dyskomfort narastał aż stwierdziliśmy, że mamy dość i spierdalamy. Łatwo powiedzieć natomiast realizacja planu jawiła się nam jako bardzo skomplikowany proces. Gdy w końcu wyszedłem na chłodne zimowe powietrze poczułem się jak nowo narodzony.
Zdarzało mi się później oglądać filmy na psychodelikach i nie było już tak ciężko, wręcz przeciwnie. Było ciekawie i ekscytująco, można było wyłapywać różne poziomy fabuły, drugie i trzecie dno choć pewnie reżyser wcale takowych nie podejmował ;)

Generalnie duże dawki psychodelików + krwawy film wśród obcego tłumu to nie jest dla mnie ciekawe połączenie. Co innego dawki umiarkowane.
  • 1095 / 34 / 0
Kiedyś też zdarzało mi się oglądać filmy (ale w domu) po niewielkich dawkach doca i było elegancko.
Czyli jak ktoś chce psycho i materiał filmowy: DOC jest w sam raz.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 358 / / 0
Za filmy naładowane przemocą jak wspomniany Kill Bill albo coś ciężkiego w życiu bym się nie brał,ostatnio oglądałem Hobbita i te malownicze obrazy to było coś wspaniałego,gorzej jak się potem okazało,że większość filmu to bezsensowne bieganie,skakanie,spadanie i walki.Najlepiej wchodzą chyba klasyki takie jak pierwsza część Rockiego.
  • 81 / / 0
Nie byłam w kinie po psychodelikach, bo generalnie wolę nie wychodzić z domu, ale raz oglądałam Dirty Dancing po nbomie. Film jest w sumie o dupie maryny i raczej mocno taki sobie, ale się mega w niego wczułam, że śledziłam go z zapartym tchem, jak nigdy mnie filmy nie wzruszają, to na tym się prawie popłakałam. Najlepszy film w moim życiu. Nic, nigdy nie dostarczyło mi takich emocji jak Dirty Dancing, co za fail :retarded:
coming, colors in the air,
oh everywhere,
she comes in colors
  • 60 / 3 / 0
Na gandzioszce mi się dobrze ogląda, w kinie zwłaszcza. Potęguje odbiór uczuć. Ale film musi być dobry. Bo jak będzie chała to neatywne odczucia spotęguje.
  • 1342 / 48 / 0
SESH
  • 839 / 67 / 0
No chyba nie %-D podałam sobie kiedyś trochę MXE w udo i puściłam "że życie ma sens". Pamiętam tylko pojedyncze klatki odkąd się załadowało.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.