Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 930 / 29 / 0
kingofthebongo pisze:
Najlepsza skrytka na narkotyki to własna kieszeń. Jak mają znaleźć to i tak znajdą :P
CHUJA!

tacy nieogarnięci ludzie zapełniają statystyki policyjne.
jeśli mają szukać, to w kieszeni znajdą na pewno. oprócz kieszeni jest tysiąc innych miejsc gdzie nie znajdą podczas zwykłego przeszukania przy parapecie.
  • 33 / / 0
A ja chowam narko we wszelakich urzadzeniach elektronicznych i sprzecie RTV. Poki co pare latek bez przypalu.
  • 519 / 2 / 0
A ja mam narko w specjalnej szufladce, bez zamka, do której każdy mógłby zajżeć. Mimo że powszechnie wiadomo że w tej szufladce są moje dragi, nikt jak dotąd do niej nie zaglądał. Z chęcią pozbyli by się zawartości tej szafki, ale chyba boją się że znaleźliby tam coś gorszego niż mj, 2C-E, szałwie. Zamek psychologiczny zatem jest całkiem skuteczny.
  • 1530 / 9 / 0
Haos pisze:
A ja chowam narko we wszelakich urzadzeniach elektronicznych i sprzecie RTV. Poki co pare latek bez przypalu.
sprzęty RTV, tak, tak, już zapisuje...
Dziękujemy za współprace i życzymy miłego dnia.
  • 488 / 7 / 0
Ale wy ludzie nieogarnięci jesteście by wypisywać tu takie szczegóły. Jakbym ja miał jakiekolwiek narkotyki to na pewno schowałbym je z taką rozmyślnością że ho ho. I na pewno nie chwaliłbym się tym w internecie.
  • 98 / 13 / 0
Japierdole. Usuń ktoś ten temat, bo to marna prowokacja niedojebanego pieska, który chce polizać dupcie na komendzie. Wypierdalaj do szkoły
skurwysyny, robione chujem z plasteliny
  • 4024 / 372 / 951
Haos pisze:
Mam wrażenie, że przynajmniej kilka razy czytałem o takiej skrytce w medialnych opisach zatrzymań. Jedno z nich było nawet u mnie w mieście...

Temat faktycznie głupi, kiedyś już był taki. Prowokacji policyjnej bym nie typował, zwyczajnie: głupi.
  • 12 / / 0
Ktoś mnie chyba wołał?
  • 98 / 13 / 0
Tak. To ja. Wiesz co z nim zrobić. NO WIESZ CO Z NIM ZROBIC ?
skurwysyny, robione chujem z plasteliny
  • 333 / 12 / 0
FajnieJest pisze:
Gdzie chowacie wlasne narkotyki? Ja zazwyczaj na dworze i ogolnie nie mam ich za duzo, wiec leza sobie spokojnie na widoku. ;)

I takie pytanie: gdzie moglbym postawic growboxa w domu jesli nadal mieszkam z rodzicami? (21 lat... :( )
:rolleyes: cos jeszcze? czy moge ci juz np napierdziec na twarz? :-D
21 lat chlop i Mieszkam z rodzicami mi mowi :-) ojejku... a pieluszki sobie sam kupujesz ? :-p czy tez mamusia ? ty sie lepiej nie bierz za zadne "growboxy" bo jakby sie rodzice dowiedzieli to mogli by sie troszeczke wkurwic i wyjebac cie razem z tym wszystkim na ulice... :-D
i wtedy to dopiero bylo by ci smutno " :-( " poza tym niewiem czy ktos ci to kiedys mowil chlopczyku ale to som bardzo niebezpieczne sprawy -takie jakto mamusia muwila na zapalki "NU NU !!!" i wogule to ty narkotyki bierzesz? hoho..dzieciaku..ładnie sie bawisz... :-) ale info to nie tutaj to nie ten adres,niepowiem ci gdzie chowac bo ja niemam co chowac ale mysle ze najlepiej gdybys o tym porozmawial z rodzicami...i wogule ..sluchaj..
-czy twoj rodzice wiedzom ze bierzesz narkotyki?
-czy chcialbys porozmawiac z kims o swojch traumach i przerzyciach ktore sklonily Cie do siegniecia po narkotyki? ;-)
-czy zdajesz sobie sprawe z konsekwencji jakie mozesz poniesc wzw z tym co robisz?
no i przedewszystkim...
- Co Do Huja wybrazales sobie zadajac te głupkowate pytania ? :gun: ;]
-Boxa? a pod kiecom bobki Narkotyki schowaj w pizdzie ciotki i zapytaj czy jej dobrze .
policja zawsze porazala i nadal razi swym wysokim IQ (ilorazem inteligencji wrazie czego, tu ci nawet pomoge w zrozumieniu textu).
Juz to kiedys mowilem - Kolega niech idzie zrobi sobie herbaty albo zbuduje zamek z klockow lego albo klockow maminych :lol: a nieprubuje w ten oto durnowaty sposob zdobywac informacje operacyjne. sukcesow nie wroze i nie zycze. Pozdrawiam ;-)
<<<La Fete Continue..>>>
ODPOWIEDZ
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.