Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 34 / 0
Wszystkie uliczne dragi oraz pierwsze rcki, ladowalo się z ciekawością, człowiek był młody i w ogóle nie myślał o konsekwencjach. Wiele dragow pierwszy raz brałem najebany bo alkohol towarzyszył mi od smarkacza, zresztą u mnie na rejonach wszyscy zawsze pija😁 poza tym ladowalo się takie miksy, że teraz jak od jakiegoś czasu namiętnie czytam hajpka to myślę że ta niewiedza i poczucie nieśmiertelności uratowało mnie i moich wspoltowarzyszy przed jakimiś przykrym konsekwencjami. No ale łeb zmielony pod różnymi względami, a jeszcze niczego na błędach nie chce się nauczyć.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.