Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 184 / 7 / 0
Teraz to chyba poniżej 100 ml nie znajdziesz.
  • 3215 / 416 / 0
25-30zł
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / / 0
Jaką macie cene neba pudru oraz pente w krysztale ?
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 1857 / 70 / 80
Przecież w każdym sklepie jest inna cena.
  • 170 / / 0
Sorry chodziło mi o najtańszą.
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 155 / 4 / 0
iboganina w pl? (pomijajac kwestie dostepnosci)
  • 416 / 18 / 0
ciężko dostępna %-D

chcesz wyjść z nałogu?
  • 3898 / 239 / 13
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 83 / 1 / 0
Po ile kupujecie PEA? 120 x 500mg = 60g za 99 zeta z przesyłką to znośna cena?
  • 934 / 12 / 0
thclower pisze:
iboganina w pl? (pomijajac kwestie dostepnosci)
Nie wiem czy to dużo czy mało szczerze mówiąc bo tym się nigdy nie interesowałem ale w takich cenach widziałem: ekstrakt wszystkich alkaloidów (ibogaine, ibogaline, ibogamine) 80usd/g, ibogaine hcl 270usd/g.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.