Co do testów na krew, podejrzewam, że takie normalne do kupienia są raczej na mocz, aczkolwiek mogę się nie mylić. W każdym razie zapytaj w aptece, lub sprawdź w którejś z internetowych.
Jeśli boisz się, że będziesz miał przypał ze starymi (tak mi się zdaje), to spierdalaj do szkoły. Nie ćpaj, dziecko. Jeśli pytasz o cenę, bo boisz się przypału z policją, lepiej poczytaj wątek o prawie.
x = x
wiem że nie mogą mnie zmusić do żadnych testów ale moi starzy (tak wiedzą że 'ćpam') chcą mnie też wybielić z oskarżeń szkoły dlatego gdyby zostały mi zaproponowane testy wolałbym je zrobić, ale tylko jak będę wiedział że wyjdą na 100% czyste..
Więc potrzebna jest mi wiedza co musze odstawić i przestawić się na rzeczy które szybko ulatniają z naszego organizmu :)
wystarczy?
W sumie skoro piszesz, że wiesz po jakim czasie trawa wychodzi to po co pytasz skoro wychowawca twierdzi, że gandzie paliłeś? Nie wystrarczy zrobić test na zielsko?
x = x
btw. ile może kosztować test na krew? słyszałem ze coś koło 800zl.. :D!!
Jedno jest pewne jak poddasz sie testom i cos ci wyjdzie to zapewne cie wyrzuca z gimnazjum
Samo czekanie działa na twoją niekorzyść, bo zapewne domyślają się, że zwlekasz z badaniami, by się oczyścić.
Pozdrawiam i życzę wyjebania z technikum... nie chcę żeby mi potem jacyś naćpani mechanicy naprawiali furę, albo ujebany fryzjer zgolił brwi.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
zresztą sprawa się wyjaśniła MOGĘ ĆPAĆ DZIEŃ I NOC 7 dni w tygodniu <3
pankany pisze:krwa. zadałem normalne pytanie i czekałem na normalną odpowiedź.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.