Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 0 / / 0
Mam kłopot, a mianowicie czy może mi coś zrobić szkoła jak znaleźli przy mnie 7 ziarenek mj? sprawa idzie w poniedzialek do pedagoga i nie wiem czy mam sie bać czy co?

Opinie na temat bardzo mile widziane
  • 1931 / 317 / 0
BillieDream93 pisze:
Mam kłopot, a mianowicie czy może mi coś zrobić szkoła jak znaleźli przy mnie 7 ziarenek MJ? sprawa idzie w poniedzialek do pedagoga i nie wiem czy mam sie bać czy co?

wypierdalaj do szkoły :finger:
  • 56 / 2 / 0
Nic ci nie zrobią, posiadanie nasion jest w 100% legalne. Poza tym skąd wiedzą że to konopia?
www.drzwipercepcji.wordpress.com Aktualizacja w każdą niedzielę o 18.00.

DUŻO, DLA MNIE, TERAZ
  • 0 / / 0
No wpadła mi dzis nauczycielka na informatyce i mam jej czy mam ksiazke, no i wypadlo 17 nasion w woreczku i mi je zajebala ze tak powiem. No i dalej to bedzie pedagog i nie wiem co dalej... wychowawca gadal ze jak sie to okaze jakims drugiem to sie bede slono tlumaczyl, co mi moga zrobic?
  • 784 / 28 / 0
nasiona konopi nie są narkotykiem, nie są też nielegalne. Ponadto, to mogą być nasiona czegokolwiek, a raczej nie założą uprawy, żeby sprawdzić czego konkretnie. Reasumując, będziesz mega lamusem, jeśli się z tego nie wyłgasz. Weź ze sobą iPoda, na wypadek gdyby postawili Cię w koncie. Powodzenia.
  • 33 / / 0
Na twoim miejscu nie pierdolilbym sie i zrobil tej nauczycielce awanture, toz to zwykla kradziez. I chuj ze w tytce, nie miala prawa zwyczajnie. No bo chyba tylko idiotka moglaby pomyslec ze NASIONA moga byc jakims narkotykiem (no wyjatkiem sa powoje tylko xd). Generalnie u pedagoga mozesz ich wysmiac, nic ci nie zrobia - jak sie z tego nie wylgasz to naprawde, bedziesz idiota...
  • 3362 / 349 / 0
Zrob awanture i tyle. Pedagog nic ci nie moze zrobic, a jak juz, wez ze soba laptopa i wlacz wikipedie. Z reszta, czym sie martwisz, skoro nic nie zrobiles? ;)
  • 1530 / 9 / 0
Oni nawet pewnie nie wiedzą co to jest :) Wypadło w dilpaku, prosty wniosek narkotyki. W sądzie nic by nie mogli zrobić, ale w swym gronie pedagogicznym mogą uznać, że to jest też narkotyk i będziesz miał naganę, albo coś. Ewentualnie będziesz już figurował jako ćpun i diler w swojej szkole :)
  • 886 / 9 / 0
BillieDream93 pisze:
Mam kłopot, a mianowicie czy może mi coś zrobić szkoła jak znaleźli przy mnie 7 ziarenek MJ? sprawa idzie w poniedzialek do pedagoga i nie wiem czy mam sie bać czy co?

Gruba akcja pewnie cie podejrzewają o kontakty z pół światkiem bo przecież gdzie on nabył to zło albo że jesteś uzależniony a w domu masz poletko trawy lub dilujesz :) Oj śmieszne to jest heheheh tego pedagoga dawaj na forum

Zmień szkołę bo jak bym chyba tej nauczycielce wykurwił a pierwsze bym powiedział ze ta nasionka są legalne. Na infie sie to stało to mogłeś babsztylowi pokazać. Po drugie po co nosisz nasionka do szkoły WTF ? Będziesz je siał przed szkołą czy jaki huj . Po trzecie najważniejsze - Wypierdalaj do szkoły :) Pamiętaj to nic osobistego.
Ostatnio zmieniony 18 września 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 181 / 3 / 0
Nie przejmuj się. Ja miałem kiedyś przypał w szkole za szałwie wieszczą jak była jeszcze legalna i nie miałem żadnych konsekwencji, oprócz tego, że matka się dowiedziała.
Zablokowany
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.