Niekoniecznie mamie, może być szefowi, partnerowi lub babci!
Czy ciężko pogodzić te dwa światy? Czy pląsacie w nich na przemian, niczym kijanka po stawie?
1. Jak usprawiedliwić moje podróżowanie/wyruszanie w podróż do innego wymiaru?
2. Jak przekonująco opisać inny wymiar?
3. Jak udowodnić, że dotarłem do innego wymiaru?
Te dwa światy reagują ze sobą, przy czym to raczej świat dragów wpływa na świat A, nie odwrotnie. To dlatego, że świat trzeźwości był z nami od zawsze - świat dragów jest nabyty, jest opcją.
Nie ma huja, żeby było inaczej.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Toker pisze: Pytanie tylko, kim jesteśmy by stwierdzać co jest normalne i co jest prawdziwe?
srry, pojebało mi się. post do wyepki. przepraszam
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.