Wasze propozycje sa bezcenne dla "farmerow". Opiszcie o jakich wpadkach wiecie z zycia, lub o jakich slyszeliscie. Ja czytalem o takiej:
- kolo mial uprawe w duzej mierze zautomatyzowana, ale pewnego dnia system nawadniania sie zatkal i niestety doszlo do wycieku wody, sasiad z nizszego pietra mial przeciek wody z sufitu i poszedl na gore w celu poinformowania o zalaniu, ale nikogo niebylo w mieszkaniu, poczym zadzwonil na sztab (psy) przyjechaly i komisyjnie otworzono mieszkanie. Ku zaskoczeniu panow z P....i ukazala sie uprawa MJ. I co ?? : zamkneli sie w mieszkaniu i poczekali na ziomkow, ziom wchodzi do mieszkania, a tam- Dziendobry policja.. :(
A i podstawa im mniej ludzi wiem tym lepiej na czas hodowli olej forum kumpli (w sensie ze zero tematu..) imprezy z alkoholem/amfa/extasą,jesli chodzi o out sadzic w przyslowiowym "pcimiu dolnym" i tak ustawic hodowle aby zjawiac sie tam jak najzadziej i albo o 6 rano, albo wchodzic ciemnym wieczorem a wychodzic noca. heh nie wiem skad to wiem.....
nawet najbardziej zaufany kumpel moze ciebie nieswiadomie sprzedać...
2. Nie chodz za często na spota bo to jest i tak bezcelowe...
3. Sadz swoje rosliny na paru spotakch oddalonych od siebie tak ze w przypadku wtopy z jednym zostaną ci pozostałe.
4. Sadz rosliny najlepiej w takich miejscach zebys miał dobrą wymuwke jak ktoś ciebie obok roślin nakryje... że niby przyszedłeś w innym celu
5. sadz rośliny w takich miejscach zebys miał na spota skminke, czy pałki nie węszą itp... że w przypadku wtopy musisz odrazu o tym wiedzieć tak żeby nie pojawic sie na pustym spocie na przypale gorąco po policyjnej akcji
6. Uprawiasz w chacie? Nie mów nikomu!
Jak kogos czestujesz zielskiem to najlepiej zrobic tak zeby ludzie mysleli ze to zielsko kupiłeś gdzieś i wymyśl sobie zajebistą teorie
Takie małe wkręty ale nie jest to reguła i wiele osób postępuje inaczej i żyje bezprzypałowo
Wszystkie pomysły zaczerpnołem z wyobraźni i z książek kryminalnych bo w polsce narkotyki są nielegalne...
1. nie mów nikomu, a jeśli juz komuś powiesz to najlepiej żeby był w to zamieszany - jak macie na spółke krzaki...
nawet najbardziej zaufany kumpel moze ciebie nieswiadomie sprzedać...
2. Nie chodz za często na spota bo to jest i tak bezcelowe...
4. Sadz rosliny najlepiej w takich miejscach zebys miał dobrą wymuwke jak ktoś ciebie obok roślin nakryje... że niby przyszedłeś w innym celu
Panie psie, ale ja naprawdę nie wiem skąd to i co to!
Pojedziemy do Ciebie do domu i to sprawdzimy.
W domu pełno nasion/dragów etc.
No i co teraz powiesz?
Panie psie to jakaś pomyłka- to nasiona konopi przemysłowej.
6. Uprawiasz w chacie? Nie mów nikomu!
Jak kogos czestujesz zielskiem to najlepiej zrobic tak zeby ludzie mysleli ze to zielsko kupiłeś gdzieś i wymyśl sobie zajebistą teorie
W praktyce wygląda to tak, że i tak pół dzielni wie co jest grane.
Podczas obfitej suszy unikaj miejscówki przez ok. miesiąc- życzę powodzenia.
nie rob z ludzi idiotów i nie tlumacz im takich rzeczy... :]
Na to nigdy nie wpadłem..
Panie psie, ale ja naprawdę nie wiem skąd to i co to!
Pojedziemy do Ciebie do domu i to sprawdzimy.
W domu pełno nasion/dragów etc.
No i co teraz powiesz?
Panie psie to jakaś pomyłka- to nasiona konopi przemysłowej.
Za wszelka cene chcesz podważyć wszystko co napisałem?
- Panie psie ja przyszedłem sobie nad jezioro i nawet nie zauwazylem tych roslin!
- Nie wciskaj mi gówniarzu zaraz wjade ci na chate chodziaż niemam nakazu
hahahah LOL
W domu niekoniecznie musza byc dragi a nasion to sobie moge miec ile chce pozatym napewno policja ma specjalnie szkolone psy na wykrywanie nasion bo watpie zeby cala chate ci przeszukali doszczetnie i pozniej niech powyjebuja ich z pracy za zniszczenia materialne dokonane w twoim domu...
Nie kazdy trzyma nasiona na na biurku.
LDV pisze: 6. Uprawiasz w chacie? Nie mów nikomu!
SB pisze:
Najlepiej sobie wymyślić własną ideologie.. 8-(
A pozniej niech sie wiesc rozniesie...
pieknie pieknie...
jak ja mialem to mowilem ze kupilem wieksza ilosc z XXX i tyle... niewiem po co wszyscy maja wiedziec ze to jest zielskon ze swojej uprawy dlamnie to nie jest powod do chwalenia sie i rzecz ktora warto mowic wszystkim dookola...
Widac stary masz stresa na mnie, jak juz chcesz sie do czegos przeczepic tozrob to w miare dobrze...
Dowód przeciwko Tobie to tylko jak "zrywasz" topy z roślin. Chodzic w koło nich możesz i zawsze możesz powiedziec, że nie wiesz co to i oglądasz, albo zbierasz grzyby :) No albo przyjechałes na ryby nad rzeke, lub się poopalać. Najlepiej jest palić głupa i wogóle nie wiedzieć o co chodzi :)
Tak na boku, to w terenie prawie nierealne jest złapanie kogoś za hodowle. Gorzej jeśli masz coś w domu.
Leonardo podpowiem Ci coś :) Jeśli jest "podejrzenie" o posiadanie narkotyków, nie potrzeba nakazu (niestety) i moga Ci wjechać w tej samej godzinie do domu. Osobiście radziłbym nie trzymać ziela w swoim pokoju, najlepiej jakaś piwnica, garaż czy komórka, np w butelce po wodzie mineralnej.
A nasion to można miec ile sie podoba nawet tych holenderskich orginalnych, moga Cie pocałować w dupe, bo to nawet nie wykroczenie.
Jedynym naszym ograniczeniem jest wyobraźnia. Bajek można naściemniać naprawde dużo. Jak nie masz nic w kieszeni albo w pokoju to nic na Ciebie nikt niema. A jak się do tego jest "nienotowanym" to tym bardziej.
No a jesli juz złapią hodowce indoor, to pozostaje tylko mówić, że jest się nałogowym ćpunem i liczyć, że skierują do jakiegoś manaru zamiast do kicia. Ewentualnie powiedzieć, że się dokarmia ptaki w zimie i dla zabawy posiało nasiona z pudełka (ale to nie koniecznie wypali).
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/8/88242bbf-da8b-4c5f-9f62-5c3a9cbd152b/bdo-allegro.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250628%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250628T203402Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=7c181f23cc352da0ad6702f9d284dd1ed0dd667523ef17aa1407af87b9469655)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/obraz_2025-06-21_152357458.png)
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy
Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kokoalfabet.jpg)
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki
Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/zrzut_ekranu_z_2025-06-12_18-39-02.png)
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood
Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...