Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
pilleater pisze: Sex to można uprawiać najebawszy się, grzybiąc... to głupota. Chyba nie tylko Ty nie wiesz jaki drzemie potencjał w tym niecodziennym psychodeliku
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
PS. Trawa NIE ZAWSZE jest afrodyzjakiem.
Jebnołem się na polance, opierdoliłem grzyby, zapuściłem muzyczke, popijałem browarka i wpatrywałem się z ogromną euforią jak drzewka tańczą. Było przezajebiście. Chociarz wolałbym 60 zjeść :diabolic:
Ale jeszcze jeste mało grzybków. Trza jeszcze ze 2/3 tyg. poczekać.
marita mówisz, że powinna? Hmm... no to ciężko będzie dobrać partnerkę, ale o tym będę myślał jak sobie wszystko ładnie ogarnę :diabolic:
i przestń przecież nikt nie twierdzi, że jesteś. Zwłaszcza, że na to nie wygląda :-)
a z ganja jak to z ganja, zależy... ;-)
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Nie spiesz się, całe życie przed Tobą. Zdążysz jeszcze sprawdzić, co Ci pasuje, a co nie. Fantastycznych podróży życzę. I lecę do praaacy na dyżur (a tu taki piękny dzień i nie chce się, jak cholera :wall: ).
Pozdrowionka.
Nie wnikam w ich potencjał, świadom jestem, że mają ogromny.
Mnie na pewno zmieniły, zmieniły patrzenie na świat, "rozbujały" moją wyobraźnię. Tyle.
Uważam, że jest to jedna z najwspanialszych używek.
Również uważam, że każdy niech sobie czyni to co mu się podoba podczas działania.
Można próbować seksu, jednak wcześniej trza dobrze poznać grzyby, czemu nie?
Chociaż mi nie podszedł sex po to nie uważam, że nie powinno się go czynić.
A Ty uważasz, że powinno się sugerować czego nie robić po??? :nuts:
Toż to popierdolone.
A może myślisz: "szkoda bani na sex". ??? Tak?
Sezon wszak przed nami
Pracka, ajj trzeba, nic nie poradzisz, miłego życze :-)
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.