Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 8 / 0
Mnie zastanawia jak one się dostały w niektóre randomowe miejsca . Nie dawno przypadkiem je znalazłem na spacerze w miejscu w którym za cholerę bym się ich nie spodziewał . Ot łąka koło żwirowni , 100 m szerokości na około 300 długości i po obu stronach las mieszany, do tego wybija tam woda gruntowa , widać jak ciągniki itp. jeżdżą przez nią lub zawracają . No i dalej dookoła lasy i pola. Łąka osłanieta całkowicie . No i kurwa się zastanawiam jak one tu ... Ptak przyniósł czy kurwa inny dzik ?
  • 18 / 1 / 0
Sezon chyba już się kończy.

Na miejscówce 1 łysiczka .
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
  • 3 / 1 / 0
Jak tam wypada w tym roku Warmia Mazury? 😎 coś udało się uzbierać?
  • 212 / 38 / 0
^^Up
Udało sie, a jak.:D
Szukałem nowej miejscówy, prędzej czy później poznałem dobrą trawe i się pokazały.
  • 8 / / 0
Takie cuś rośnie w Beskidzie śląskim od uja.
Białe psiary bez wyrazu. Chyba nie psychoaktywne. Ale może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem co w takiej sytuacji? Szukać innych łąk?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 212 / 38 / 0
Szukaj innych łąk, według mnie jest 25% szans że znajdziesz łąke na której są odpowiednie warunki (bo 12 listopada to trudno, może Ci się poszczęści).

Niestety nie to, a zdjęcia do identyfikacji wysyła się na inny temat.
  • 20 / 12 / 0
U mnie chyba koniec sezonu. Byłem tydzień temu to z 50szt a dziś niecałe 30. Trafiają sie juz pojedyncze albo maksymalnie 3 obok siebie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 7 / 3 / 0
zachodniopomorskie
w około dwie godziny zbierania samemu sześćdziesiąt dwie sztuki, w tym dużo młodych
  • 4 / / 0
W długi weekend na jeden strzał w 3 osoby udało się 350g zebrać. Także chyba sezon w pełni 👌🏿
Pomorskie
  • 8 / / 0
Jak u was z Łysica, bylem w Bieszczadach (okolice Komańczy) nie trafiłem na idealne łąki, niestety tylko 6 szt. Hula jeszcze coś u was, pogody nie najgorsze, mrozów też największych jeszcze nie ma. Zastanawiam się czy jest sens poświęcać kolejny dzień na wypad.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.