Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 375 / 953
psiak .
z tych bardziej psiakowatych.,.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Noid »
ok ,dzieki ;] jeszcze bym sie tego najadl i by bylo dopiero ;]
Uwaga! Użytkownik Noid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
I to taki totalny psiak :P
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
jesuuuuuuuuuuuuuu ludzie poczekajcie ak do ja wiem hmmm sierpnia przynajmniej? a nie zbieracie "łysice" juz od maja lol
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bobek123 »
Ja dopiero w tym roku pierwszy raz mam zamiar spróbować łysice a jest ich w moim rejonie w h.j i troche bo pamiętam jeszcze w tamtym roku jak dziwiliśmy sie co to za grzyby i dlaczego jest ich tak dużo i to własnie na polach na których wypasa sie bydło. Oczywiście moi kumple są tacy że ja jako pierwszy musze przetestować działanie tych grzybów i mam nadzieje że nie będą muszieli przychodzić na pogrzeb hehe ;)
Uwaga! Użytkownik Bobek123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
najlepszym sposobem poznania grzybow psylocibe jest przelamanie go. jezeli jego zabarwienie zmieni sie na fioletowe mozemy je spokojnie konsumowac :D
Uwaga! Użytkownik jamajkapl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Nie zawsze zmienia.. i chyba niektóre inne grzyby też tak mają.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 83 / / 0
wiekszosc psylocybow sinieje i ma jasne nozki
Uwaga! Użytkownik sajberszaman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
kildeis - moim zdaniem, zresztą Kurwika też masz łysice. ;-)
Chuj, że nie mają dzyndzelka na czapie. Jak ktoś zbierał grzyby w różnych warunkach i różną porą roku to wie, że różnie potrafią wyglądać.

Spokojnie, spokojnie w maju się zaczynają pojedyńcze.
I'm broken.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: drin »
czy ktos wie gdzie w lodzi rosna łysiczki??
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.