Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Dokładnie tak samo mi się wydaję.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Co wy pierdolicie? Ja takich białych własnie zostawilem na polu w chuj. Ale one mialy i biale blaszki, bialy kapelusz ale ten dzyndzel byl taki troszke zoltawy no i lodyga biala. To napewno nie sa lysiczki.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
To co teraz mówisz to racja. Ale łysiczki zdarzają się prawie białe. Widocznie te to jakieś psiory.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamiru »
Dobra, temat białych łysiczek już chyba wyczerpaliśmy. O tych leśnych śiwecidełkach natomiast wciąż brak konkretów. Jacyś mikolodzy są na forum?
  • 4024 / 372 / 951
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
Ja napisałem konkret. Naprawdę widziałem toto przez palce,. A to na zdjęciu to są przecież łysiczki wręcz modelowe.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamiru »
No, wiemy że są takie. To jest konkret :) , ale jaki to gatunek? :huh:
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Darxes »
Śliczne łysiczki na tej focie, jak wyrzuciłeś to przepraszaj boga ;) A wracając do tych świecących to też mnie kusiło by zerwać i sprawdzić w dłoni jak świecą, ale coś nie pozwoliło mi zniszczyć ich, chyba zbyt dostojnie i magicznie się prezentowały :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.