Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
browar444 pisze:
są pewne grzyby halucynogenne, ale z obszarów bardziej tropikalnych, z których robi się specjalne mieszanki, pali w fajkach podobnych do opiumowych. toksyczność raczej nie zbadana.
Masz na mysli psylocybe cubensis? No przecież o tym chyba mowa! Chyba nie myslisz żeby ktoś chciał palić 60 łysiczek ;]
Głąb.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 5299 / 106 / 0
Kurwik, pierwszy raz o takich grzybach słyszę :scared: Gołąb to chyba ptak?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 755 / 19 / 0
slyszalem o halucynogennych ptakach z azji.
mozna palic, ale lepiej skruszyc i walnac krese
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 200 / 1 / 0
Masz na myśli skośne nasienie?
  • 5299 / 106 / 0
Cygańskie nasienie.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 749 / 5 / 0

Kurwik, pierwszy raz o takich grzybach słyszę :scared: Gołąb to chyba ptak?
O mnie się coś o uszy obiło.
Gołąbek - jest taki grzyb.
I'm broken.
  • 20 / / 0
Po zjedzeniu suszonych muchomorków i braku efektów postanowiłem zjarać grzyba w cybuszku. Dym był dosyć lajtowy, paliłem dosyć długo, ale poza bólem głowy nic nie poczułem. Widać czerwoniaki straciły moc. Pewnie jeszcze spróbuję w przyszłym roku ze świeższymi egzemplarzami.
  • 221 / 2 / 0
chcecie grzybice płuc dostac?
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
madafakers pisze:
chcecie grzybice płuc dostac?
Czemu nie? Nie trzeba będzie łazić po lesie za grzybami.
  • 565 / 7 / 0
Do grzybicy pluc potrzebne sa zarodniki jak mniemam, a takich suszone grzyby nie posiadaja, czyz nie?

Oczywiscie temat zalozylem dla poznania teorii, nie zamierzam jej stosowac w praktyce, moje pluca sa i tak wystarczajaco czarne.
Zabawne, pisze to 2 lata pozniej :)
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2010 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 2 razy.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.