Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / 2 / 0
  • 113 / 42 / 0
Super, ale we mnie nostalgiczne uczucia wywołałeś. Szałwia to była pierwsza roślina, o którą dbałem jak o dziecko.

Pamiętam ukorzenianie, potem trzymanie w takich mini szklarniach jak te Twoje, a potem one się tak rozrosły, że nie wiedziałem co z liśćmi robić.

@phasma dziękuję!
  • 51 / 2 / 0
Dziękuję @aecher za miłe słowa
Widzę że jesteś ze starej szkoły. Dawniej propagator z butelki to podstawa po wysyłce sally jak i przy klonowaniu. Skupiam się teraz na podstawie tj przy uprawie np konopi czyli dbam o jak najlepszy rozwój bryły korzeniowej. Im zdrowsze korzenie tym lepszy plon! Niedługo kolejne foty. Dostają papu w postaci biohumusa i zastrzyk witalności co jakiś czas w postaci Asahi SL dolistne co kilka tygodni.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.