ODPOWIEDZ
Posty: 84 • Strona 9 z 9
  • 12680 / 2454 / 0
Zjebiesz tym za przeproszeniem smak okrutnie, jak mój poprzednik już napisał.
Co z tego, że to mała ilość - długo na to czekałeś więc poznaj, jak smakuje swoje bez psucia tego na koniec : ) Raz paliłem takie "wysuszone" w piekarniku i był dramat.

Podejrzewam, że w temperaturze pokojowej wysuszysz to w 4 dni na tyle, że będzie się paliło.
  • 19 / 2 / 0
po suszeniu w piekarniku chlorofil w 30% zostaje i zamienia się w gorzki smak. nie polecam
Uwaga! Użytkownik mou9 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12680 / 2454 / 0
Palenie takiego z pieca vs prawidłowo wysuszonego i "wycurowanego" min. 2-3 miesiące materiału, to jak picie dykty (której smaku nie znam, ale się domyślam :)) vs wyleżakowanej 18 lat w dębowej beczce whisky.
  • 2 / / 0
Najgorsze co można zrobić to suszyć w piekarniku
:halu:
ODPOWIEDZ
Posty: 84 • Strona 9 z 9
Artykuły
Newsy
[img]
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

[img]
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

[img]
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.