Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Na dłuższą metę to zamuli, a na jeszcze dłuższą to moze wcale problemów nie zamaskować tylko jeszcze je wyolbrzymić i dołować człowieka.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dxxm »
ja jak jaram cały dzien to na wieczór jak niemam jarania jestem wkurwiony i zły
When you dream there are no rules, people can fly,
anything can happen. Astral Projection
  • 109 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zydol »
gdy mam ciag i jaram po 3 miechy dzien w dzien spore ilosci to wcale nie jestem wyluzowany. Zalaczaja mi sie strasznie glupie wkrety i paranoje. Dostaje napady hipochondri i lęki. Aktualnie nie pale od 3 tyg i mozna powiedziec ze doszedlem do siebie w miare, jednak czy dlugo wytrzymam w trzezwosci??? Ehh NAPEWNO NIE! :p

Elo i nie dajcie sobie wkrecac, bo bez wkret jest calkiem przyjemnie!
Nie jest sztuką kupić mk3, sztuką jest włożyć serce w mk1
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rekwiem »
Mnie osobiscie uspokaja i normalnie i w ciagach. Zauwazylem tez inna ciekawa rzecz- w najdluzsyzm moim ciagu (miesiac, bez dnia przerwy) budzilem sie codziennie rano o 6-7 i mialem problemy z zasnieciem wtedy ale bylem wyspany- a normalnie spie minimum do 9-10. I rano budzil mnie praktycznie najmniejszy szelest.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.