Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1181 / 323 / 2
+1 do tego co napisał @gene5 sam schodziłem z pregabasyfu na tym samym specyfiku, kuźwa najgorsza substancja do rzucania, to z absurdalnie chorymi dawkami oksykodonu nie miałem aż takiego problemu..
tfu
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 268 / 63 / 0
600mg dzień w dzień kosmiczna dawka nawet ładować w siebie tyle przez rok to już duży problem. Też to gofno kiedyś brałem ale do 300 mg max i to jednorazowo dla fazy bo nie ma co się oszukiwać pregabalina ma właściwości psychoaktywne i to spore. Teraz jak to ogarnąć schodzenie z dawek tak ale nie obejdzie się bez silnych ale krótko trwałych skutków ubocznych. Niestety nic nie jest bez konsekwencji jak się mówi A to trzeba powiedzieć B.
Na chłopski rozum warto ogarniać sprawę minerałów dbać o stały i równy poziom sodu i potasu do tego faszerować się dużymi ilościami magnezu w różnej formie do ogarnięcia na necie. Jakiś cynk i od czasu do czasu troszkie jodu z płynu logola na skórę.
Generalnie to ogarnięcie minerałów w końcu pręga miesza w kanałach wapniowych a to robi potężna kaskadę redakcji w organiźmie.
Polecam mi się udało odstawić po 4-ech latach brania ale u mnie dawki to 150-300 mg 600mg max i to jednorazowo dla fazy.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.