Kannabinoidy, które nie pasują do żadnej z powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 46 / 1 / 0
Urb-597 to "FAAH inhibitor" czy nadaje sie do łączenia z wszelkimi amidami kwasów tłuszczowych - blokując ich degradację.
  • 578 / 14 / 0
Testuje 3 dzień. Dawka ok 5mg doustnie pod język, raz dziennie.
Działanie pojawia się bardzo naturalnie i utrzymuję się całą dobę.

Plusy:
+++ poprawa samopoczucia
+++ zwiększona motywacja
++ działanie prospołeczne
+ działanie przeciwlękowe i uspokajające
+ lepsze zasypianie, sny też na plus

Minusów nie zauważyłem.
Cena normalna to kilka-kilkanaście złotych za gram w hurcie.
Najciekawsza substancja jaką testowałem w tym roku.
  • 992 / 25 / 0
Nie dawajcie się ojebać. Za granicą 120 zł za gram.
  • 142 / 3 / 0
Przy dużej tolerancji na kanna odczuwalna dawka progowa URB597 wynosiła minimum 10mg, efekty takie jak opisujecie ale czas dzialania znacznie krótszy, kilka godzin, przy +15mg prawie pol dnia potem powoli słabną...

URB597 łagodzi ciśnienie na buchy ale przy tych [cut] cenach to znacznie ekonomiczniej jest palić %-D

Sklepy - PcP
żartowałem.
  • 744 / 28 / 0
Wildzen pisze:
Nie dawajcie się ojebać. Za granicą 120 zł za gram.
serio? widać, ktoś sobie musi wymyślać ceny z kosmosu ;))
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1 / / 0
Mi nie udało się odnaleźć badań dotyczących stosowania tej substancji u ludzi (PubMed, clinicaltrials.gov), więc twierdzenia o braku potencjału uzależniającego są nadużyciem.
Behavioral effects of fatty acid amide hydrolase inhibition on morphine withdrawal symptoms, Brain Research Bulletin 2011
Spoiler:
Pharmacological treatment of cannabis dependence, Current Pharmaceutical Design 2011
Spoiler:
Update on the endocannabinoid system as an anticancer target, Expert opinion on therapeutic targets 2011
Spoiler:
FAAH inhibition reduces L-DOPA-induced hyperactivity..., Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics 2011
Spoiler:
The Therapeutic Potential of the Endocannabinoid System for the Development of a Novel Class of Antidepressants, Trends in Pharmacological Sciences 2009
Spoiler:
Pain and beyond: fatty acid amides and fatty acid amide hydrolase inhibitors, Drug Discovery Today, 2009
Spoiler:
The FAAH inhibitor URB-597 interferes with cisplatin- and nicotine-induced vomiting in the Suncus murinus, Physiology & Behavior, 2009
Spoiler:
[ external image ]
Podobnie uwaga dotyczy efektów niepożądanych - brak badań klinicznych na ludziach nie pozwala na wnioskowanie czy takowe istnieją, bądź nie.
Próby na ludziach z innym inhibitorem FAAH:
http://www.controlled-trials.com/mrct/trial/648737
http://www.controlled-trials.com/mrct/trial/648737
  • 278 / 3 / 0
Substancje testuje od 10dni. Nic nowego nie moge napisać.. Jedynie całkowicie zmienił się profil działania kanny AM-2001 - na same plusy. Już nie ma takiego hardcorowego wejscia, tylko jak po prawdziwym thc następuje po prostu zajebka.
Potwierdzam, ze przy 1-4mg ciezko cokolwiek wyczuc z działania, 5mg+ daje zadowalające efekty anty lękowe i anty depresyjne. Substancje testowałem na zjazd po stymulantach, podczas działania GBL, alko.. Wszystkie profile działania owych substancji znacznie się poprawiły. Jednak cena całkowicie odstrasza, i jak przczytałem to 120zł/1g to jeszcze bardziej się zniechęciłem do kontynuowania kolejnego zakupu owej substancji.
BTW. szkoda, że na złamane serce URB nic a nic nie pomaga :'( %-D
  • 2428 / 90 / 0
Da rade sie tym uśpić na zjeździe po stymulantach ?

o to drugie pytaj osobiscie - surveilled
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 630 / 3 / 0
Myślę, że na pewno pomoże zasnąć.
  • 176 / 2 / 0
mogą wystąpić jakieś inter-reakcje z parotexyną , sporadycznie alko i benzo ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.