Działanie pojawia się bardzo naturalnie i utrzymuję się całą dobę.
Plusy:
+++ poprawa samopoczucia
+++ zwiększona motywacja
++ działanie prospołeczne
+ działanie przeciwlękowe i uspokajające
+ lepsze zasypianie, sny też na plus
Minusów nie zauważyłem.
Cena normalna to kilka-kilkanaście złotych za gram w hurcie.
Najciekawsza substancja jaką testowałem w tym roku.
URB597 łagodzi ciśnienie na buchy ale przy tych [cut] cenach to znacznie ekonomiczniej jest palić
Sklepy - PcP
Wildzen pisze:Nie dawajcie się ojebać. Za granicą 120 zł za gram.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Mi nie udało się odnaleźć badań dotyczących stosowania tej substancji u ludzi (PubMed, clinicaltrials.gov), więc twierdzenia o braku potencjału uzależniającego są nadużyciem.
Podobnie uwaga dotyczy efektów niepożądanych - brak badań klinicznych na ludziach nie pozwala na wnioskowanie czy takowe istnieją, bądź nie.
http://www.controlled-trials.com/mrct/trial/648737
http://www.controlled-trials.com/mrct/trial/648737
Potwierdzam, ze przy 1-4mg ciezko cokolwiek wyczuc z działania, 5mg+ daje zadowalające efekty anty lękowe i anty depresyjne. Substancje testowałem na zjazd po stymulantach, podczas działania GBL, alko.. Wszystkie profile działania owych substancji znacznie się poprawiły. Jednak cena całkowicie odstrasza, i jak przczytałem to 120zł/1g to jeszcze bardziej się zniechęciłem do kontynuowania kolejnego zakupu owej substancji.
BTW. szkoda, że na złamane serce URB nic a nic nie pomaga :'(
o to drugie pytaj osobiscie - surveilled
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.