Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 67 / / 0
[quote="William_Wallace_I"]
Myślę, że do legalnego offiece'a się nie przypierdolą ]

Szczegóły, szczegóły :-D :-D :-D

MaX reguły jakiejś wybitnej na to nie ma.
Ja jednak optuje za tym, że jeśli to tylko kilka listków to nie będą z tego wyciągać konsekwencji i w ogole posiadanie klonów to najmniejszy problem jaki może twojego koleżki w takiej chwili dotyczyć.
Posiadanie takiej ilości ziela już wystarczająco ich usatysfakcjonuje. Chyba, że trafisz na jakiś nadgorliwców i będziesz się jedynie tłumaczył z tego na komendzie, że znalazłeś lub kupiłeś na dworcu. Żeby Ci przybić podrabianie recek to muszą mieć na to dowody, a paczka klonow w domu na pewno nią nie jest.
Miał ktoś kiedykolwiek postawione zarzuty za posiadanie benzo? Nie popadajcie w paranoje.
Uwaga! Użytkownik szkodnik forumowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MaX »
ok, chłopaki dzieki za odpowiedzi. Jeśli ktos ma cos koknkretnego do powiedzenia jescze na ten temat to prosze bardzo. Uspokoiliście mnie, i mojego znajomego. Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik MaX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Oczywiście posiadanie klonazepamu bez lekarskiego przyzwolenia jest nielegalne. Środek należy do czwartej grupy środków psychotropowych i w takim przypadku stosuje sie ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii.
Pozdrawiam
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 15 / / 0
WildMonkey pisze:
Oczywiście posiadanie klonazepamu bez lekarskiego przyzwolenia jest nielegalne. Środek należy do czwartej grupy środków psychotropowych i w takim przypadku stosuje sie ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii.
Pozdrawiam
Podejżewałem że tak sprawa stoi. Teraz już jestem tego pewny.
Uwaga! Użytkownik MaX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
MaX pisze:
WildMonkey pisze:
Pozdrawiam
Podejżewałem że tak sprawa stoi. Teraz już jestem tego pewny.
Na pocieszenie powiem Ci, że wcale nie musi :o) no chyba, że widziałeś albo przedstawiciel w teczkach, że się doczepili. Prokuratorzy i policja często przeoczają takie rzeczy ze zwykłej niewiedzy.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 67 / / 0
Właśnie miałem się pytać czy ktoś to zna z praktyki, bo ja nie...
Uwaga! Użytkownik szkodnik forumowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Dokładnie o to samo chcaiłem zapytać. Wieec ludzie, jesli miał ktoś z tym styczność dajcie znać.
  • 121 / 1 / 0
MaX, jak skonczyla sie sprawa?
...i ty zostaniesz indianinem!
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.