Ile ma Twój dindos we wzwodzie?
12 lub mniej
16
3%
13
23
4%
14
46
9%
15
80
15%
16
106
20%
17
85
16%
18
98
18%
19-20
33
6%
21-22
11
2%
23 lub wiecej
38
7%

Liczba głosów: 536

ODPOWIEDZ
  • 2767 / 36 / 0
Ładne pończoszki.
  • 845 / 12 / 0
Euler pisze:
AHAHAHAHAHAHAS;KLADL;GKSDLGKS;GKLS;LGJSL;KGJ'DLGGJK;SL
ZESRAŁEM SIĘ
Jedne kutas z kolankiem i juz brojlery srajom.

Trza by to na fermach zainstalowac.

Sranie brojlera na (rozkaz) kutasa.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
fajny kutas c'nie?
  • 125 / / 0
Katotalibanie, nie śmieszy Cie PENIS?
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
tiru riru taczka żwiru, tak naprawdę wielkie kutango to nie zaraz śmieszna akcja, co dopiero wzwodu bery; jest inaczej. Tyle wolno mi powiedzieć, że znałem Stefana na budowie i on miał korzeń i miałem jeszcze kolegę stąd, z Krakowa, i on miał korzeń też. No i prawda, naga w kurwę i wzwiedziona, wcale tak łatwa nie jest, o nie, napełnić dwadzieściaparę centymetrów krwią (!) i pożądaniem, to wcale nie są łatwe bajki, to solidne krwi pompowanie, gdzie mroczki przed oczami są raczej częścią fazy niż nie. Słowem, nie niest lekko, łatwo i przyjemnie.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
A ja zawsze sie zastanawiam jak powiedzieć o mojej długości zeby przypadkiem nie wyjść na kłamce, bo w zależności od podniecenia różnej wielkości jest. Tak słabo podniecony to 16, średnio 18 a bardziej niz średnio podniecony to 20 :D. No to jak np powiem dla babki ze mam 20 a potem przyjdzie co do czego i sie okaże że nie goli myszki to od razu 4 cm pójdą w dół i wyjde na kłamce. :D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...