Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 66 / 2 / 0
Witam mam nerwice , borykam się z takimi objawiami jak uderzenia gorąca na twarzy mam gorące uszy i twarz ciśnienie jest w normie jak sobie poradzić z tymi , czy są jakieś leki hamujace uderzenia goraca ?
  • 684 / 154 / 1
Postaraj sie zidentyfikowac zrodlo swojego problemu. Jesli nie ma fizycznego zrodla, to problem lezy w naszym sposobie reagowania na sytuacje stresowe, moze byc tak, ze mialas nadmiar stresu. Trzeba to zmienic. Ogolnie sama wiesz najlepiej. W ostatecznosci psychoterapia i psychiatra, ale na poczatek lepiej sprobowac o wlasnych silach.
  • 5774 / 1181 / 43
Nerwica.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 355 / 98 / 0
Miałem podobnie kiedyś w pracy, codziennie. Tylko te uderzenia były zlokalizowane bardziej w klatce piersiowej. Jak wyżej napisane, było to związane ze stresem, a dokładniej u mnie wyszły zaburzenia lękowe, w tym fobia społeczna. Skuteczna okazała się pregabalina w dawce 150 mg.
  • 917 / 235 / 0
Miałem tak samo, teraz biorę Betaloc i zero skoków ciśnienia i uderzeń gorąca. Polecam.
  • 4293 / 698 / 2117
@Jadwiga6677 Masz przepisane jakieś leki na nerwicę? Jakie to leki są? Napisz również zakres dawkowania.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 389 / 99 / 4
Chyba najrozsądniejszym wyjściem jest konsultacja ze specjalistą. Nie wydaje mi się żeby dostępne były leki tę konkretną przypadłość ale z pewnością istnieją leki/terapie pomocne w opanowaniu stresu czy redukcji objawów nerwicy/zaburzeń lękowych.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).