Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 349 / 102 / 0
Koniecznie oddzielnie, jak zapalę razem to włączają mi się chore przemyślenia. tytoń wzmacnia działanie THC, ale to na pewno wiecie
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 268 / 37 / 0
tytoń dodajemy tylko do blanta żeby lepiej sie palił
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12463 / 2421 / 0
Nie żeby lepiej się palił, tylko to cebulowa mentalność. Skręcić grubego gibona z 0.1 g zioła :D
Nigdzie indziej na świecie (nie żebym był jakimś obieżyświatem) się nie spotkałem z dodawaniem tytoniu do lolków. Przecież zioło pali się samo znakomicie.
Rozumiem jeszcze dodanie odrobiny DOBREGO tytoniu dla smaku, ale ze szluga?
  • 268 / 37 / 0
od kilku lat nie uzywalem juz grindera wiec dopuszczam taka mozliwosc

ale jestes pewien ze czyscioch pali sie dobrze z kazdego weedu?
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12463 / 2421 / 0
Czasem może być zbyt wilgotny, ale wtedy wystarczy dosuszyć, lub podpalać gdy przygaśnie.
  • 327 / 68 / 0
18 lipca 2021jezus_chytrus pisze:
Nie żeby lepiej się palił, tylko to cebulowa mentalność. Skręcić grubego gibona z 0.1 g zioła :D
Nigdzie indziej na świecie (nie żebym był jakimś obieżyświatem) się nie spotkałem z dodawaniem tytoniu do lolków. Przecież zioło pali się samo znakomicie.
Rozumiem jeszcze dodanie odrobiny DOBREGO tytoniu dla smaku, ale ze szluga?
Nie prawda, czasem szczypta tytoniu sprawia ,że pali się lepiej ale jak mówię SZCZYPTA! I działa to zajebiście. Ale to jedyny przypadek gdzie do mj dodaje tytoń.

PS: Mieszkam w UK i mam swoje plony więc to nie tak ,że w ten sposób oszczędzam :liść:
czas zwolnić
  • 4317 / 699 / 2117
Tu w Polsce cebulandia, bo tytoń z fajek walony był i nadal jest na potęgę. Miałem okazję palić wiele razy solo gibona i gibona z tytoniem. Nie wiem, który mi bardziej smakował. Dla mnie to chyba było bez różnicy, aż taki zaprawiony w jaraniu zielska nie byłem, abym na tym etapie wkurwiał się, czy to czysty, czy z tytoniem.

Ale w większości walone było z tytoniem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.