Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 488 / 7 / 0
Kiedyś piłem bolsa z colą. Ale nie, uwierzcie, że piwo z zimnem jest najlepsze.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 623 / 9 / 0
Zaprawde powiadam, biedronkowy BOND to jest to, najtansza wodka plus najtansze martini mieszane pol na pol... Po trzech szklankach zamiast pamiętać co się działo mam album ze zdjęciami... piękna rzecz
Przez dłuższy czas mój stary majl nie działał, miałeś/masz sprawę, odezwij się raz jeszcze.
  • 2012 / 83 / 0
Wóda + Tabasco to zajebiscie smaczne polaczenie.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
sprite+zoladkowa mietowa+rozkruszone 0,5 alprazolamu do tego. Wstrzasniete, nie zmieszane.
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
A co to czyzby nikt nie probowal MountainDew + Ballantais. Rozpierdala.
Wszystko co napisalem to klamstwo. Lubie zmyslac a te forum to najlepsze do tego miejsce.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Aż sobie tego spróbuję Blaze

Jeśli nie piliście to musicie to zrobic!

Odpowiednio schlodzone winko (najlepiej pożeczka, albo wisienka) + odpowiednio do winka schłodzona coca-cola (od jak najtańszych do jak najdroższych) = KARAMUTCHOS %-D

Daje rade jak w portfelu groszem nie śmierdzi ;-)
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 36 / / 0
u mnie na to mówi sie Naczos :D
  • 749 / 5 / 0
Jeśli chodzi o winko, to bardzo dobrze smakują słodkie, mocne wina z kostkami lodu.
I'm broken.
  • 762 / 31 / 0
chłopaki raczej o jabłkach mówią :D (pees u mnie na to mówi się turbokola)

tequilla sunrise, mexicola jeżeli chodzi o tekilę;
wóda z redbullem + cytryna ewentualnie;
gin na grejpfrutowym soku;
balsam pomorski (mjut!)

i dla masochistów:
wóda, szampan i redbull (piłem, żyję)

@re: down
si :D
Ostatnio zmieniony 30 marca 2009 przez Magicien, łącznie zmieniany 1 raz.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 749 / 5 / 0
[quote="Demoon"]
chłopaki raczej o jabłkach mówią ]
Jabol???
I'm broken.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.