Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
tussipect
Nieprzeczytany post autor: PsyInfection »
mam pytanie czy jest możliwe zakupienie tussipectu bez recepty ?
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Tylko po okazaniu dowodu więc zapytaj za 4 lata ;]
לאכול חומצה!
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Można ale mogą zadzwonić na psiarnię a wtedy jest przypał. Ja nie radzę, lepiej kup sobie akodyn.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: islandur »
Szczerze ? Naprawdę na zdrowie wyjdzie tobie.

Kup sobie pomarańcza i czekoladę :) Pozdrawiam
nie o różach nie o bradkach
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
Zareckowany. Chciałam ostatnio kupić na przeziębienie, bo mi żadne gripexy czy febrisany nie pomagały i dupa.
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Galacticos »
Niestety na receptę tylko.Próbowałem kupić niedawno ale w 5 aptekach chcieli recke :/ Chociaż podobno gdzie nie gdzie bez sprzedają.
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
U mnie też wszędzie na reckę,jest coś co działa podobnie do efedryny a można łatwo dostać?
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
praktycznie nie dostępny w żadnej aptece ale czasem warto zapytać SYROP PRAWOŚLAZOWY ZŁOŻONY butelki 250 lub 300 mg efedryny za cenę do 5 zł ,zawsze pytam się o ten syrop a potem no to niech mi pani da tussipect jak tego nie ma i czasami się udaje u starszych farmaceutek .
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BlackBerry »
Najlepiej pobowac w malych aptekach, w malych miasteczkach gdzie nikt o cpanie nikogo nie podejrzewa ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.