Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
tussipect
Nieprzeczytany post autor: PsyInfection »
mam pytanie czy jest możliwe zakupienie tussipectu bez recepty ?
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Tylko po okazaniu dowodu więc zapytaj za 4 lata ;]
לאכול חומצה!
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Można ale mogą zadzwonić na psiarnię a wtedy jest przypał. Ja nie radzę, lepiej kup sobie akodyn.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: islandur »
Szczerze ? Naprawdę na zdrowie wyjdzie tobie.

Kup sobie pomarańcza i czekoladę :) Pozdrawiam
nie o różach nie o bradkach
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
Zareckowany. Chciałam ostatnio kupić na przeziębienie, bo mi żadne gripexy czy febrisany nie pomagały i dupa.
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Galacticos »
Niestety na receptę tylko.Próbowałem kupić niedawno ale w 5 aptekach chcieli recke :/ Chociaż podobno gdzie nie gdzie bez sprzedają.
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
U mnie też wszędzie na reckę,jest coś co działa podobnie do efedryny a można łatwo dostać?
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
praktycznie nie dostępny w żadnej aptece ale czasem warto zapytać SYROP PRAWOŚLAZOWY ZŁOŻONY butelki 250 lub 300 mg efedryny za cenę do 5 zł ,zawsze pytam się o ten syrop a potem no to niech mi pani da tussipect jak tego nie ma i czasami się udaje u starszych farmaceutek .
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BlackBerry »
Najlepiej pobowac w malych aptekach, w malych miasteczkach gdzie nikt o cpanie nikogo nie podejrzewa ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.