Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
Te wibracje to specjalny feature dpt, po i.m. tez tak mialem, jak sie lezy z muzyka, to smieszne uczucie sie z tego robi w polaczeniu z synestezja :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: esioka »
dobrze rozumiem, ze wybor padl na iv, a nie im, z racji tego, ze przy pierwszym troche mniejsze dawki sa potrzebne, a drogi slimie miales po prostu malo materialu?

czy gdzies sie moj tok myslenia myli jednak?:)

ja ciagle mam dylemat, ze z jednej strony mi sie nie spieszy do klucia w cokolwiek:P, a przed probami z wciaganiem tez mnie ciagle powstrzymuje mnostwo przejebanych tr z erowida:/ [']
(a i tak najchetniej bym skopcil fribejsa jakby bylo skad wziac:/)

no ale zobaczymy co przyszlosc przyniesie haha

@ macki : to im dawales w poslada czy dzie?;D
http://www.youtube.com/user/sajkoza
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
jak zamawialem wiedzialem jeszcze malo o dpt. jak juz mialem stwierdzilem ze: oralnie i w klame za malo mam, im tez bym musial jebnac na raz... ratowalo mnie jedynie iv bo chcialem troszke potestowac. no i jakos sie zdecydowalem w koncu. nie zaluje bo odniesienie do innych mam a jak by nie bylo jeszcze jeden test przede mna.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 2497 / 49 / 0
i.m. w udo. To prostrze, niz przerabianie do freebase i przyjemniejsze, od trzymania dymu w plucach. Jak dla mnie palenie tryptamin, to najmniej przyjemny sposob ich podawania.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / 2 / 0
moze i najmniej przyjemny ale przy niektorych smutna koniecznosc %-D swoja droga ciekawe jakie dawki byly by potrzebne przy paleniu dpt jesli wogole mialo by to jakis sens.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 2497 / 49 / 0
Pewnioe tak jak i.m. czyli okolo 100mg. W jakim przypadku palenie jest koniecznoscia?
  • 666 / 2 / 0
nie, nie. bardziej chodzilo mi o powiedzmy dmt czy meodmt. ekonomiczniej i intensywniej. zwaporyzowac 100 to juz trzeba miec ladnie najebane we lbie ale mysle ze mniej by trzeba bylo ale i tak o wiele za duzo zeby moglo to byc przyjemne. no ale powiedzmy jesli robilo by przy 20 palonych jak 100 im to juz mozna by sie bylo tym zainteresowac.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Gdzieś tam coś tam przewinęło mi się przed gałami, że właśnie koło 20-25mg DPT można palić z dytypywymi już efektami
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Czy moją niewielką ilość mahometa lepiej zażyć doustnie po wcześniejszym wypiciu soku porzeczkowego czy może walnąć w bica? Jeśli tak, to jaką ilość (pamiętając o tym, że biorę SSRI)?

Czy testował to ktoś na zwierzętach...? :rolleyes:
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 2497 / 49 / 0
Wypij sok, a po jakims czasie walnij i.m. Tylko w biceps ciezko trafic samemu dobrze, lepiej w udo. Chyba, ze ktos cie bedzie kluc.
I poczekaj jeszcze jakis czas, zeby ci tolerancja do zera spadla, bo masz tego niewiele. Moze moklobemid?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.