Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
frs pisze:Czy próbował ktoś 4-HO-MET aplikować iv lub im ?? Jestem ciekawy dawek i reakcji.
Edit:
Pytanie rozszerzam o wszystkie Tryptaminy.
[13.12.2010 - zmieniono nazwę wątku - BrightestStar]
hecrop pisze:Ja nie wierze że mogłeś taką ilość odważyć się puknąć w kanau 50mg, jeśli to prawda to na pewno odwiedziłeś piekło ,przeżyłeś potworny bodyload i późniejsze osłabienie a wręcz wypranie. Ja przy dawce 16mg chwile po wyjęciu igły mam wrażenie że to moje ostatnie chwile ;) Tylko pozazdrościć odwagi i teleportu którego mało kto doświadczył.
Jednak później już po peaku mialem do siebie spore pretensje o to jak potraktowałem tak pięknego psychodelika:/ No i nastepna jazda z grzybami też dostarczyła mi sporo wyrzutów sumienia
hecrop pisze:Ja nie wierze że mogłeś taką ilość odważyć się puknąć w kanau 50mg, jeśli to prawda to na pewno odwiedziłeś piekło ,przeżyłeś potworny bodyload i późniejsze osłabienie a wręcz wypranie. Ja przy dawce 16mg chwile po wyjęciu igły mam wrażenie że to moje ostatnie chwile ;) Tylko pozazdrościć odwagi i teleportu którego mało kto doświadczył.
Przy i.v. ciężko podawać powoli, bo po kilku sekundach już wizualizacje zalewają pole widzenia. Lepiej poprosić kogoś, żeby zrobił zastrzyk. Chyba że mówimy o ilościach typu 15mg.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.