Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
frs pisze:Czy próbował ktoś 4-HO-MET aplikować iv lub im ?? Jestem ciekawy dawek i reakcji.
Edit:
Pytanie rozszerzam o wszystkie Tryptaminy.
[13.12.2010 - zmieniono nazwę wątku - BrightestStar]
hecrop pisze:Ja nie wierze że mogłeś taką ilość odważyć się puknąć w kanau 50mg, jeśli to prawda to na pewno odwiedziłeś piekło ,przeżyłeś potworny bodyload i późniejsze osłabienie a wręcz wypranie. Ja przy dawce 16mg chwile po wyjęciu igły mam wrażenie że to moje ostatnie chwile ;) Tylko pozazdrościć odwagi i teleportu którego mało kto doświadczył.
Jednak później już po peaku mialem do siebie spore pretensje o to jak potraktowałem tak pięknego psychodelika:/ No i nastepna jazda z grzybami też dostarczyła mi sporo wyrzutów sumienia
hecrop pisze:Ja nie wierze że mogłeś taką ilość odważyć się puknąć w kanau 50mg, jeśli to prawda to na pewno odwiedziłeś piekło ,przeżyłeś potworny bodyload i późniejsze osłabienie a wręcz wypranie. Ja przy dawce 16mg chwile po wyjęciu igły mam wrażenie że to moje ostatnie chwile ;) Tylko pozazdrościć odwagi i teleportu którego mało kto doświadczył.
Przy i.v. ciężko podawać powoli, bo po kilku sekundach już wizualizacje zalewają pole widzenia. Lepiej poprosić kogoś, żeby zrobił zastrzyk. Chyba że mówimy o ilościach typu 15mg.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.