Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 65 / 13 / 0
Siema, polecicie na PW jakiś sprawdzony sklep z truflami? Zamnesia nie wysyła już do PL :/ i zonk.
  • 1 / / 0
Dołączam się do pytania
  • 1 / / 0
Też chętnie bym się dowiedział. Tylko nie wiem czy PW zadziała u mnie bo dopiero się zarejestrowałem. (Z forum korzystam długo ale wcześniej bez rejestracji...)

Rozumiem że zasady forum nie pozwalają na publikację w wątku?
  • 2 / / 0
Dołączam się do pytania, stron takowych dwie znalazłem ale nie wiem czy są legitne i noramlnie wysyłają bez lipy bo na razie nie zamawiałem

tutaj pordzucam wam stronki jakie znalazłem:
https://www.wholecelium.com/
https://www.magic-mushrooms-shop.com/en ... ffles.html
  • 1 / / 0
Podpinam się
  • 4 / / 0
Ja też się podpinam, jestem w trakcie poszukiwania ale świadomy jestem że nie z NL. Proszę o PW
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.