14 stycznia 2016findmeandkillme pisze: A co sądzicie o nac?
A tak poza tym to przećpałem wiele butli Tramalu, GBL i alko, robiłem dużo prób wątrobowych i wyniki wzorowe... Za to dorobiłem się kamicy żółciowej w wieku 21 lat, przez co nie mam już woreczka, cholera wie czy to z wątrobą i Tramalem nie miało czegoś wspólnego.
Coraz częściej otluszczenie to będzie cienka warstwa tłuszczu w samej juz wątrobie.
Z odtruwaniem radzę uważać, jeśli problemem jest żółć a podbije produkcję żółci będzie niemiło.
Dla zdrowych wspomoże prace Cholina (np hepatil) przy levelu wyżej heparegen.
Doskonale odtruwaja aminokwasy.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Wtedy to ma sens! I nawet ja doswiadczylem poprawy w metabolizowaniu lekow po przerwie i kuracji hepatilem.
Ostropest sobie parzyłem, miałem mielony. Warto go dodawac do wszystkiego, co sie da. Choć sam w sobie jest w chuj drobny ale za to ostry i twardy na krawędziach. Z reszta, stad pewnie nazwa.
aspat i alat moga byc wzorowe, ale tylko biopsja powie Ci prawde o stanie komórek miąższu
"Rutyna to rzecz zgubna "
Warto też dorzucic amylazy bo często problem jest nieco wyżej.
A jak już mówicie o cysteinie to to warto dopisać mietonine
http://www.rozanski.ch/metionina.htm
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dopoki nie wymiotujesz kompletnie bez powodu caly czas zolcia, nie masz przynajmniej minimalnie zazolconych bialek oczu lub skory, nie swedzi ciebe bezprzyczynowo skora, a twoj kal jest w normie i nie masz zaparc/biegunek, to wszystko powinno byc ok.
Ale tez warto dac czasem odpoczac watrobie.
Jak to kiedys ktos powiedzial: to troche niesprawiedliwie, ze mamy w pizde zebow i tylko jedna watrobe.
od tego czasu nakurwiam essentaile feorte i siemię lniane raz dziennie rano ale tak konkret
od tego czasu czuje sie dużo lepiej, czase m mam zgagę po soku omara nczoym ale kto nie ma
jakieś badania krwi na dniach to zobacze cz y to dziaa czy nie
jeszcze pizgaem deksilant na refluks przed dwa miesiae i chyba też pomagaa ze zgagami i osbiciami bo odstwieniu benzo, ale odstawiłem tydzień temu i jeszcze nie mam pełnej informacji
Proszę o opinie.
Ps.
Esseliv Duo czy jakoś tak wpadły mi za friko w ręce 2 paczki jest sens spożywania?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.