Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2535 / 594 / 0
@Kebus Nic się nie stanie spokojnie,ale na przyszłość rób ekstrakcję!
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
Dzięki ale raz robiłem i zjebałem i się zraziłem
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2535 / 594 / 0
Co mam Ci powiedzieć,jeśli będziesz stale brać tyle paracetamolu to zniszczysz sobie wątrobę.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Siema, ile tabletek Poltram Combo 37,5mg + 325 mg mogę zjeść aby odczuć jakąś fazę?
  • 27 / 3 / 0
04 listopada 2023cbsz pisze:
wam też drętwieje przełyk od kropli tramalowych? mam dzisiaj niezobowiązujące spotkanie i przyjąłem 300mg trampa z kropel i 6 mg broma i teraz mam uczucie jakby mi coś zalegało w przełyku
Krople tramadolu są mega ❗️. Trochę tak jakby drętwieje, mam takie samo odczucie. Ja biorę mało około 3-5 kropli na dzień, głównie na ból. Mam jeszcze 1/3 butelki… szkoda że się kończy…. Może mi ktoś doradzić co mówić lekarzowi, aby wypisał mi krople. Strasznie jest teraz ciężko 😥 . Kiedyś to na teleporadzie w luxmed wypisywali mi 3 sztuk Skudexy.. - miałem rozpoznanie Podrażnienia Nerwa Trójdzielnego i zapalnie Proststy. Ale to stara sprąwa.. nieaktualne.

Dzięki i bardzo proszę 🙏.
Marcin
  • 259 / 98 / 0
@Up
ja wiem czy aż tak bardzo dobre , że aż MEGA...?

Ze dwie berty w życiu ojebałem, zdecydowanie wolę tabletki retardy . Polewki z T za krótko działają, gwałtownie znika stan ujebania. Retardy 2x 200mg zarzucone ok 9 trzymają do północy zawsze.
Tylko po kropelkach doświadczałem stanu " zaraz odpłynę" czyli rozkojarzenie, rozdygotanie, zawieszanie się i nagłe wybudzenie z tego stanu jakby mnie prądem porażono...

aha... nic się nie bój, będzie ok. Skończysz butle, odczekasz 24 h bez polewki i na 90 % ogarniesz temat.
Bo będziesz w to po prostu wjebany.
  • 676 / 305 / 0
Moja sąsiadka wiek 87 lat, uzależniona od tramadolu od wieelu lat, stała się ostatnio bardzo szczęśliwą osobą mi powiedziała, ponieważ już nie musi płacić za tramadol w butli, nic nie płaci. Refundują to czy jak ? czy ze względu na wiek, tego nie wiem, wiem za to że ona dziękuje bardzo naszemu rządowi za to bo w domu się nie przelewa.
Ona ma wpisane w karcie pacjenta i podpisała kiedyś papier że jest uzależniona od tego diabła jakim jest tramal (wcielony, syntetyczny Devil). Boże, ja jak cierpiałem kiedy to odstawiałem... w mojej apteczce on nadal jest oraz skudexa ale na samą myśl o tym co przeżyłem odechciewa mi się tego dotykać. Ja ćpałem krople najczęściej, choć zaczynałem od retardów 200 ale po nich miałem zawsze bóle brzucha jak pamiętam a działały podobnie długo.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 5774 / 1181 / 43
Ciekawe swoją drogą jakie dawki ta pani bierze.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 676 / 305 / 0
@london5
3 x dziennie po 16 kropel = 600 mg/doba. Czasami weźmie dużo mniej, czasami zapomni wziąć ale sobie przypomina jak zaczynają ją gnaty boleć i poty się pojawiają. Opiekuję się ją czasami, często odwiedzam, samotna kobieta, pomagam jej jak tylko mogę, ona niema na kogo liczyć, jej dwóch synów ciągle pije, czasami węgiel przyniosę, zakupy zrobię... nie raz mnie pyta czy chce parę kropel do herbaty bo wie że kiedyś lubiłem a to wyluzowana babka jest pomimo wieku :) Pomaganie jej sprawia mi przyjemność.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 4290 / 698 / 2117
05 grudnia 2023Kebus pisze:
Dzięki ale raz robiłem i zjebałem i się zraziłem
To pisz z rozsądkiem, że się zaraziłeś bo ten Twój tekst "dzięki" to brzmi, jakbyś "zachęcał" do walenia bez ekstrakcji. W trybie ćpania kilka razy w tygodniu lub codziennie, bez ekstrakcji to wątrobę zajedziesz lada moment. Pytanie jest "kiedy", a nie "czy" - bo czy, to na pewno :).
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zablokowany
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.