Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema mam pytanie dokladniej pale zioło od jakichs 3 lat prawie codziennie po 4-6bong probowalem tez innych narkotykow jakies LSD,grzyby,xanax,pregabaline,thiocodin ale dostalem 2 listki dorety 75mg i palgotalu tez 75mg i nie powiem ojebalem listek w chyba pol roku biorac go rekreacyjnie jak nie mialem ziola tabsa dziennie np o 22 do 5-6 mnie trzymalo nie ciagnie mnie jakos mocno biore raz na jakies 2 tyg moze raz na miesiac i raczej nie bede mial wiecej dostepu ale nie chce sie w to wjebac myslicie ze moge dokonczyc ten listek na spokojnie od czasu do czasu tak jak to robie caly czas i czy normalnie palac sobie marie poradze sobie z odstawieniem mam sklonnosci do narkotykow niestety male dawki wszystkiego dzialaja na mnie wypierdalajaco plus tramal dziala na mnie tak ze chce mi sie rzygac i nie chetnie go biore ale przyjemnie na mnie dziala i bardzo wyciaszajaco
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.