Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 122 / 5 / 0
Dzięki Panowie za odpowiedzi! Niestety w dzień, w który pisałem posta zrobiłem ekstrakcję z 5 tabletek. I - niestety - żadnych efektów nie odczułem, jedynie lekkie przymulenie.
Zostało mi jeszcze 5 tabletek i zastanawiam się czy próbować dalej (tym razem bez ekstrakcji) czy dać sobie spokój.
  • 2538 / 215 / 0
Noż kurwa, się nie dziw że nie kopało jak Ty ekstraktujesz 5 tabletek. Straty miałes pewnie dojebane. To tylko 1.6 g paracetamolu jednorazowy wyskok Ci nic nie zrobi, zresztą dobowa dawka paracetamolu to 4 gramy. Jak wpierdolisz na raz 1.6 g chuja Ci będzie, chyba że masz jakąś chorobę wątroby, nadużywasz alkoholu itp. I kurwa nie pij żadnego alko w dzień w którym bierzesz parasyf. Było napisane wyraźnie, tak małych dawek się nie opłaca ekstraktować, wpierdol na raz 5 tabletek i nie zadawaj więcej głupich pytań.
  • 3955 / 147 / 0
filtry od kawy nadadza sie lepiej od recznikow papierowych do extrakcji Poltramu jak mniemam? lepiej zalozyc jeden czy dwa?

sorry robilem tylko 2 chujowe extrakcje w zyciu.
niedojebanie genetyczne
  • 2538 / 215 / 0
Ja bym użył filtrów do kawy. Nie rozmiękają tak łatwo jak papierowe ręczniki. Jak chujowej jakości te filtry do kawy to daj 2 żebyś później nie płakał że Ci się rozerwał. Z tym że jak użyjesz 2 to będzie kapało trochę dłużej niż z 1 filtrem, ale wyjdzie czystsze :)
  • 3955 / 147 / 0
kapalo strasznie dlugo wiec stwierdzilem ze wycisne i sie rozerwal :*) wiec uzylem kawalek starego przescieradla i 3g parasyfu wyciagnalem z listka, ujdzie. tylko zrobilem sobie drina z vodki po 2h bo sie zapomnialem przyzwyczajony do tjokodinow.
niedojebanie genetyczne
  • 122 / 5 / 0
chlorekturbokofeiny - spokojnie Panie, po co ta agresja. Wkurwiłeś się tak, jakbyś to Ty "stracił" te 5 tabsów. Dla mnie to żadna strata, zwłaszcza, że liczyłem się z tym, że efektów może nie być.
Wolę ćpać z głową i (jeżeli mam taką możliwość) omijać wszystkie niedogodności (zarówno podczas działania jak i po). Nie wiem jak reaguje a paracetamol. Zdecydowanie wolę nie mieć efektów, niż później czuć się chujowo.

Teraz już wiem, że tak małych ilości się nie opłaca ekstraktować i teraz te 5 tabsów wpierdolę normalnie. O ile w ogóle to zrobię.
  • 758 / 140 / 0
Przy dobrze zrobionej ekstrakcji straty są naprawdę minimalne. 3 lub 4 tabsów bym nie ekstraktował ale jakbym miał 5 to wolałbym dorzucić jeszcze ze 3 i zrobić normalną ekstrakcję. Paracetamol osłabia działanie trampka wg mnie, w większych ilościach powoduje osłabienie i niszczy wątrobę i nerki.
  • 220 / 20 / 0
Osłabia? Wg mnie jeśli już to wzmacnia, raz wrzucałem, a właściwie piłem po ekstrakcji i działanie było słabsze. Chociaż to pewnie kwestia strat materiału przy filtrowaniu, czy coś.

Generalnie to moim zdaniem niepotrzebnie pierdolicie się z tymi ekstrakcjami, no chyba, że ktoś leci w ciągu albo wrzuca dawki większe niż jeden blister. Przy grzaniu raz na jakiś czas raczej nie ma czego się bać jeśli wrzucamy co najwyżej te 375mg trampa. 3250mg paracetamolu to mniej niż dopuszczalna dzienna dawka, no bez kitu. Ja wrzucam trampka z Poltramu combo już od około roku (max. 5 razy w miesiącu zwykle rzadziej) i z moją wątrobą wszystko jest w porządku. (Tak myślę, badań nie robiłem %-D, ale jeśli byłoby coś nie tak to zapewne bym wiedział.)
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 413 / 5 / 0
A gdy dolałemm więcej wody niz trzeba bylo, to ekstrakcja jest wowczas do bani czy mogę oczekiwac pozytywnego zakonczenia? Na razie mam mlecznyvplyn w szklance do polowy zalanej wodą a robilem z 13 tabletek
  • 6 / / 0
Przez przypadek znalazłam w domu Zaldiar, tyle, że w wersji tabletek musujących (Zaldiar Effervescent: 37,5mg tram, 325 mg parasyfu) i teraz moje pytanie: czy w jakikolwiek sposób da się zrobić na nich ekstrakcję aby pozbyć się paracetamolu? Czytałam wcześniejsze posty, ale widzę, że wszystkie odnoszą się do zwykłych powlekanych tabsów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).