Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3013 / 1016 / 0
moja ostatnia przerwa od środków opioidowych trwała nieco ponad rok. można powiedzieć, że zaprzepaściłem cały ten progres zaczynając z powrotem z Tramalem, ale nie żałuję - ani trochę.

dzisiaj, aby odczuć wyczuwalne ugrzanie wystarczyło wziąć 200 mg tramadolu. niska tolerancja naprawdę wszystko ułatwia, przypominają się stare dobre czasy, czasy początków.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 0 / / 0
wiem jestem głupi zarzuciłem 1500mg kropli (15ml) czuje sie dziwnie odczuwam niepokój, nie mam zadnego benzo zeby pprog drgawkowy unormalizowac mam nadzieje ze nic sie nie stanie, najwiecej ile bralem to jakos 1100mg
  • 85 / 12 / 0
I jak? Udało się to przetrzymać?
  • 0 / / 0
minelo jakos 4 godziny niepokoj sie zmniejszyl wiec postanowilem wyjsc z dziewczyna na miasto wyszedlem z domu przeszedlem 50 metrow i urwal mi sie film obudzilem sie i stali nademna ludzie bylem pol godziny nieprzytomny moja dziewczyna tez to widziala ale nie wiedziala przez co, dodam tez ze nic nie jadlem tego dnia moja mama tez przyjechala na szczescie upadlem na trawe i tylko lekko sobie pocharatalem kolo brwi ale delikatnie wzieli mnie do karetki, mialem 150 pulsu na szczescie nie dostalem depresji oddechowej podczas nieprzytomnosci kto wie jakby to moglo sie skonczyc wzieli mnie na ekg i krew i wrocilem do domu odpoczywac straszna glupote zrobilem bo nie sadzilem ze skoro 1200 nic mi nie zrobilo to 1500 cos zrobi no ale jednak, jak przeczytalem to juz bylo za pozno chyba nie mialem drgawek bo nikt mi nie powiedzial ze mialem ale mam mega zakwasy w jednej nodze ledwo moge ja podniesc moze spielo mnie jak tracilem przytomnosc, nie wiem ale masakra calkowicie urwany film a minelo 4 godziny od wziecia w karetce powiedzialem ze wzialem tramadol i powiedzialem ze moga mi dac nalokson bo jest antagonista ale nie chcieli dac cisnienie i tetno bylo spadkowe wiec nawet nie zbijali lekami zalozyli wenflon i zawiezli na sor pisze to ku przestrodze jesli komus by wpadl podobny pomysl do glowy
  • 2590 / 539 / 0
I tak dobrze, że nie skończyło się grand malem... A ja dygałem zawsze przed braniem jakiejkolwiek dawki ponad 400 bez benzo. Znajoma raz dojebała 2g bez tolerancji i bez celowego zabezpieczenia, ale tak się składa, że jest benzowrakiem, więc nic się nie stało. Czy można to nazwać pozytywem płynącym z uzależnienia? ;)
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 5069 / 867 / 0
Najgorszy jest ten zawód w oczach matki
Że znowu bierzesz.
Chyba że nie wie w ogóle o zainteresowaniach .
tramadol daje dobrą fazę zgrzania ludziom bez tolerki i na poziomie kody .
Jak ktoś już ma w CV PST czy inne oksy to bez zbicia tolerki sporo trzeba zjeść. Bo mózg ćpuna zawsze będzie dążył do uzyskania efektu naćpania dorzucając w myśl zasady że akurat jemu się uda u iknac padaczki, przedawkowania .

Czy prawdą jest, że jak się już jeden duży atak złapie to trzeba uważać w życiu?
Czy później już nawet samoistnie może wystąpić ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2590 / 539 / 0
Trzeba uważać, szanse są zwiększone.
Ja miałem w życiu kilka partiali i jeden incydent, którego zupełnie nie pamiętam, mam lukę - po zdarzeniu okropnie bolały mnie mięśnie itd, do tej pory do końca nie wiem, co się wtedy stało...
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 140 / 8 / 0
Wpadłem w posiadanie leku skudexa 75mg trampka w jednej tabsie ile zarzuci że czuć sie dobrze ?
  • 0 / / 0
13 kwietnia 2024Vetulani44 pisze:
I tak dobrze, że nie skończyło się grand malem... A ja dygałem zawsze przed braniem jakiejkolwiek dawki ponad 400 bez benzo. Znajoma raz dojebała 2g bez tolerancji i bez celowego zabezpieczenia, ale tak się składa, że jest benzowrakiem, więc nic się nie stało. Czy można to nazwać pozytywem płynącym z uzależnienia? ;)
Myślę, że po części tak :)
13 kwietnia 2024ledzeppelin2 pisze:
Najgorszy jest ten zawód w oczach matki
Że znowu bierzesz.
Chyba że nie wie w ogóle o zainteresowaniach .
tramadol daje dobrą fazę zgrzania ludziom bez tolerki i na poziomie kody .
Jak ktoś już ma w CV PST czy inne oksy to bez zbicia tolerki sporo trzeba zjeść. Bo mózg ćpuna zawsze będzie dążył do uzyskania efektu naćpania dorzucając w myśl zasady że akurat jemu się uda u iknac padaczki, przedawkowania .

Czy prawdą jest, że jak się już jeden duży atak złapie to trzeba uważać w życiu?
Czy później już nawet samoistnie może wystąpić ?
U mnie akurat rodzice nie wiedzą, skończyłem 18 lat więc powiedziałem ratownikom żeby nie mówili mamie, po co ma sie stresowac, a mamie powiedziałem, że to pewnie przez to, że nic nie jadłem
A co do tolerki wczesniej bralem najpierw sama kode a potem kode podbijana DXM.
13 kwietnia 2024Vetulani44 pisze:
Trzeba uważać, szanse są zwiększone.
Ja miałem w życiu kilka partiali i jeden incydent, którego zupełnie nie pamiętam, mam lukę - po zdarzeniu okropnie bolały mnie mięśnie itd, do tej pory do końca nie wiem, co się wtedy stało...
Ja dokładnie tak samo luka i po zajściu dziwny ból mięśni, bardzo porównywalne do zakwasów ( minęły 2 dni od zajścia a nadal je mam )

Dzisiaj planuje kupic 480mg kody i zarzucic to z... no własnie ile tramca by sie nadawalo do 500mg kody, moja tolerka na tramca to jakos 1200-300 mnie zrobi ale ani za mocno ani za slabo tak w sam raz?
  • 5774 / 1181 / 43
Pierwszy raz ?
4.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.