Dostałem w swoje łapska amfetaminę, to nie był pierwszy kontakt z narkotykami, 3-4 lata temu sporadycznie sobie walnąłem jedną kreskę na imprezach i było wszystko w porządku. Aż coś mnie po tylu latach podkusiło, od przedwczoraj jestem po 2 tygodniowym ciągu dzień po dniu (różne ilości, ile mi się sypneło tyle przypierdoliłem) pracuje na nockę i wyglądało to tak że co 2 godziny waliłem w kindybał, jak wróciłem do domu to nie wiedziałem co ze sobą zrobić tak mnie nosiło, aż w końcu przyszedł zjazd, pierwszy w życiu. Nie chce już przeżywać takiego trzasku na bani. Mam nadzieje że mam silną wole i sobie poradzę z tą chujnia, nie chce nawet słyszeć o amfie, dorobiłem się kilku problemów i stąd ten temat. Otóż mam ogromny problem ze skórą, nie wiem czy to jakaś infekcja, pseudo potówki na czole ana plecach i na klatce wysypało się kilkanaście czarnych kropek (pseudo pieprzyk?) pod skórą, jedną z nich na klatce piersiowej rozdrapałem do krwi, został nieładny obrzęk a czarna kropka jak była tak jest dalej… wygląda to okropnie. Do tego kilka czerwonych kropek również pod skórą, na klatce, w okolicach zgięcia łokci… najważniejsze pytanie czy da się tego całkowicie pozbyć, chodzi mi o to czy organizm sobie z tym jakoś poradzi czy trzeba jakoś interweniować, czy da się dość do ładu żeby po jakimś czasie nie było po tym nawet śladu (to najważniejsze) To była najgorsza decyzja w moim życiu ze zacząłem z tym gównem, i chcę się odratować póki nie będzie za późno. Bardzo proszę o pomoc :(
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.