Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam,
mam 25 lat jaram średnio od paru lat tak 75% dni w roku, powiedzcie mi czy ktoś tak ma np. że po zapaleniu nawet lufki mam w brzuchu bulgotanie, burczenie i tym podobne dźwięki jakby coś tam jeździło, do tego prawie zawsze (w 90%) nawet jak zapalę albo krótko 2-3 min na przed zapaleniem (gdy myślę o tym że zaraz zapalę) to zawsze goni mnie na dwójeczkę, czy też tak ktoś ma?
  • 26 / 2 / 0
To normalne, najprawdopodobniej kwestia gastro, burczy ci w brzuchu bo jesteś głodny. ;)
  • 1914 / 311 / 0
Moim zdaniem to kwestia układu nerwowego, po prostu masz lekkiego bad tripa który objawia się w taki, fizjologiczny, sposób. Są różne rodzaje bad tripów, bulgotanie może być jednym z nich ;) Ale to jedynie moja teoria.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich