Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam,
mam 25 lat jaram średnio od paru lat tak 75% dni w roku, powiedzcie mi czy ktoś tak ma np. że po zapaleniu nawet lufki mam w brzuchu bulgotanie, burczenie i tym podobne dźwięki jakby coś tam jeździło, do tego prawie zawsze (w 90%) nawet jak zapalę albo krótko 2-3 min na przed zapaleniem (gdy myślę o tym że zaraz zapalę) to zawsze goni mnie na dwójeczkę, czy też tak ktoś ma?
  • 26 / 2 / 0
To normalne, najprawdopodobniej kwestia gastro, burczy ci w brzuchu bo jesteś głodny. ;)
  • 1915 / 311 / 0
Moim zdaniem to kwestia układu nerwowego, po prostu masz lekkiego bad tripa który objawia się w taki, fizjologiczny, sposób. Są różne rodzaje bad tripów, bulgotanie może być jednym z nich ;) Ale to jedynie moja teoria.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.