Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1912 / 311 / 0
Dosatłem świstek z wezaniem, na którym z grubsza jedyne info to było stanowisko oraz numer tel, pod który mam dzwonić. Nic o art itp.
Nie mam nic wspólnego z dzielnicą gdzie jest ten komisarait- nic. Jak już naginam normy kapitalizmu w charakterze konsumenta zresztą, to zuperłnie gdzie indziej. W rewirze tego komisariatu być może z takim jedym superprzypałowcem (brałem od niego, raz był ranny bo 5min wcześniej zjadł w brzuch kosę :/)miałem kontakt. Usunąłem kontakty. No nawet spokojnie 5 ;lar temu ta akcja sie działa. I nie był to tern przynajeśnu do tej komendy, tylko częsciowo bo bywały rotacje xd
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 357 / 47 / 0
Nie wiem, albo nie rozumiem. Kurwa musisz dopytać na temat jakiegoś pierdolenia na forum? Niedługo może zapytacie który mamy rok?
A bo coś się 5 lat temu działo. Kurwa gdybym się takimi rzeczami przejmował to albo bym dostał 10 lat albo bym się zajebał.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 44 / 9 / 0
Zamiast psuć sobie beret usuwając kontakty i inne tego typu. poprostu zadzwoń pod podany numer z zapytaniem w jakiej sprawie jesteś wezwany? Potem okaże się, że to jakaś pierdoła, a ty już dojścia potraciłeś. Nie popadaj w paranoję.
  • 268 / 37 / 0
11 sierpnia 2021IamYourFather pisze:
Można polemizować z "benzo to dobre leki" ale ok.
zajebiste na wlasnie takie sytuacje :extasy:

sprzatnij chate z przypalu na wszelki wypadek, lyknij benzo i smigaj na komende wyjasnic - lepiej samemu isc przygotowanym niz byc zaskoczonym w najmniej odpowiednim momencie

a ten brak artykulu to normalka nie ma co panikowac bo wlasnie o to chodzi pieskom, bardzo prawdopodobne ze to jakas pierdola
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.